Arkadaşlar şuan üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım.Lütfen deneyimi olan paylaşsın.12.gün ve Beta HCG değerim 26,2 .Doktor 3 gün sonra tekrar bakalım.Biz size 3 embriyo koymuştuk.Çoğul gebelik bekliyorduk ,kimyasal gebelik olabilir dedi.Nedir bu kimyasal gebelik.Düşük mü yoksa farklı bir anlamı mı var????Bu değerlerin altında hamileliği devam eden va mı?:çok üzgünüm:
canım sana şöyle izah edeyim genelde 12. gün bakılan beta ların sağlıklı bir gebeliği göstermesi için yaklaşık 150 değerinde olması lazım senin değerin düşük çıkmış ama bazen mucizeler olabiliyor yani bebek geç tutunmuş olabiliyor şu an ise tek yapman gereken ilaçlarını düzenli olarak kullanmaya devam etmen ve belirli aralarla beta yükselişini takip etmen Allah yardımcın olsun ve herşeyin hayırlısını dile
Canım inşallah hamilesindir ben de hamile olduğumu öğrendiğimde beta hcg değerim 20 idi istersen yarın bir daha kan tahlili yaptır değer yükselmişse hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :))
yeşimpat slm canım jımerde micro yapılıcakmı ne zaman başlıycaksınız bilgilendirirmisin beni canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?