• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa konuyu kendim icin aciyorum

fitil yan etkı yaptıysa baska fıtıl verırler bana ılk verdıklerı fıtıl beyaz ucgen seklınde kendılıgınden erıyebılen buzdolabında saklanandı hıc etkı etmedı

doktor 40 gunluk bır fıtıl verdı seffaf kapsul probıyotıklı ıcınde kahverengı tanecıkler vardı kayganlastırıcıyla yerlestıreblıyordum ancak cunku ıslak gelen yere sülük gıbı yapısıp kalıyordu cekıyorsun kalıyor yapısıyordu resmen meret bırde vajınısmus tedavısı sırasında vermıstı zaten vajınısmusum onun sayesınde yendım bırazda valla :KK70:

onu kullandıktan sonra 5 sene gectı daha da asla mantar olmadım komple ıc ph onarımı ve arındırması yapıyormus o ama 40 gun kullanılıyordu zordu bana

ınatcı sureklı tekrarlayan mantar varsa tek cozum o bırde sekerlı yemegı kesmek gerekıyor mantar sekerı sever ondan beslenır

Gercektenmi peki nerden alip nasil kullanacagim biliyormusunuz?
Gerçekten doğru. Bizzat kullandım. Hiçbir krem fitil fayda etmiyordu. O kadar ileri durumdaydı. Yabancı kaynaklardan öğrendim bende bunu. Mantarın her türünü çözüyor hem . Aktardan biraz boraks alın. Suda eriyen kapsül ilaçlardan herhangi birinin içini boşaltın. 2 kapsülün içini doldurun. Gece yatarken fitil gibi kullanın. 3 ya da 4 gün yapmanız yeterli. 2. günden itibaren yoğun bir sıvı akıyor. Tedbirli olup ped kullanın. Çok geçmiş olsun.

fitil yan etkı yaptıysa baska fıtıl verırler bana ılk verdıklerı fıtıl beyaz ucgen seklınde kendılıgınden erıyebılen buzdolabında saklanandı hıc etkı etmedı

doktor 40 gunluk bır fıtıl verdı seffaf kapsul probıyotıklı ıcınde kahverengı tanecıkler vardı kayganlastırıcıyla yerlestıreblıyordum ancak cunku ıslak gelen yere sülük gıbı yapısıp kalıyordu cekıyorsun kalıyor yapısıyordu resmen meret bırde vajınısmus tedavısı sırasında vermıstı zaten vajınısmusum onun sayesınde yendım bırazda valla :KK70:

onu kullandıktan sonra 5 sene gectı daha da asla mantar olmadım komple ıc ph onarımı ve arındırması yapıyormus o ama 40 gun kullanılıyordu zordu bana

ınatcı sureklı tekrarlayan mantar varsa tek cozum o bırde sekerlı yemegı kesmek gerekıyor mantar sekerı sever ondan beslenır
Gercekten seker tetikliyormu?ozaman benim atlatmam zor olacak cunki gunde 3 cikolata yiyorum mutluykende uzgunkende yerim hatta canim istemese bile mecburi gibi yemek geliyo icimden ,ama dediginiz ilaci doktora soyleyecegim eger bu kadar etkiliyse kullanmam lazim

Gercekten seker tetikliyormu?ozaman benim atlatmam zor olacak cunki gunde 3 cikolata yiyorum mutluykende uzgunkende yerim hatta canim istemese bile mecburi gibi yemek geliyo icimden ,ama dediginiz ilaci doktora soyleyecegim eger bu kadar etkiliyse kullanmam lazim
ooo sekerı bukadar yogun alıyorsanız gercekten etkıler
probıyotık ve prebıyotık agırlıklı beslenme kafeınden sekerden uzak durmanız sart :)

ooo sekerı bukadar yogun alıyorsanız gercekten etkıler
probıyotık ve prebıyotık agırlıklı beslenme kafeınden sekerden uzak durmanız sart :)
keske yapabilsem kahvede gunde en az 2 kez icerim ama birakamiyorum bagimliyim resmen

Bayanlar merhaba bu defa kendim icin aciyorum konuyu ,biliyosunuz 10 gun gibi bir sure hastanede kalmistim zaten biraz var olan mantar sorunum sanirim mikrop kapmis olacagimki artik aldi basini gitti.Dun buyuk gorumcem geldi ve ben eve geldim gelmisken doktora gittim hic bisey gorunmuyor gayet iyisin dedi smear testi yaptircaktim ama bence saglik ocaginda yaptir dedi doktor hem orda hpv dna testinide yapiyolar daha kesin sonuc alirsin dedi ,ama gorunurde bir sorunum yokmus yalniz dun geceden beri cok afedersiniz kasintidan uyuyamadim doktora tekrar pazartesi gidecegim ama sizin tavsiyeniz varmi bu konuda ?sirkeli suyu denedim,travazol krem denedim,zaten E.....l ile biten kremi 15 gundur kullaniyorum ama yok baska sunu yapsan hemen gecer dediginiz birsey varmi ?simdiden tesekkur ederim
Benimde vardı vajinal kaşıntım travazol daha çok kaşındırıyor ben anestol pomat kullandım geçti şükürler olsun tavsiye ederim anında kaşıntıyı yok etti

Back