• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa konuyu kendim icin aciyorum

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba bu defa kendim icin aciyorum konuyu ,biliyosunuz 10 gun gibi bir sure hastanede kalmistim zaten biraz var olan mantar sorunum sanirim mikrop kapmis olacagimki artik aldi basini gitti.Dun buyuk gorumcem geldi ve ben eve geldim gelmisken doktora gittim hic bisey gorunmuyor gayet iyisin dedi smear testi yaptircaktim ama bence saglik ocaginda yaptir dedi doktor hem orda hpv dna testinide yapiyolar daha kesin sonuc alirsin dedi ,ama gorunurde bir sorunum yokmus yalniz dun geceden beri cok afedersiniz kasintidan uyuyamadim doktora tekrar pazartesi gidecegim ama sizin tavsiyeniz varmi bu konuda ?sirkeli suyu denedim,travazol krem denedim,zaten E.....l ile biten kremi 15 gundur kullaniyorum ama yok baska sunu yapsan hemen gecer dediginiz birsey varmi ?simdiden tesekkur ederim

Kendini temiz ve kuru tut camasirlarni utüle ilaclarini duzenli kullan baska yapck bisey yok sanirim

Çeken bilir diyebileceğim bir dert.
Gerçekten 1 ay çok ağır geçirdim. Bana fitil yazmışlardı ve bir de bir damlayı suya damlatıp oturuyordum leğene.
Bana çok faydalı gelmişti o leğen ve fitil.
Bir de tabi ki yanımdan ayırmadığım Sebamed var❤️ Onsuz asla olmaz.

Bayanlar merhaba bu defa kendim icin aciyorum konuyu ,biliyosunuz 10 gun gibi bir sure hastanede kalmistim zaten biraz var olan mantar sorunum sanirim mikrop kapmis olacagimki artik aldi basini gitti.Dun buyuk gorumcem geldi ve ben eve geldim gelmisken doktora gittim hic bisey gorunmuyor gayet iyisin dedi smear testi yaptircaktim ama bence saglik ocaginda yaptir dedi doktor hem orda hpv dna testinide yapiyolar daha kesin sonuc alirsin dedi ,ama gorunurde bir sorunum yokmus yalniz dun geceden beri cok afedersiniz kasintidan uyuyamadim doktora tekrar pazartesi gidecegim ama sizin tavsiyeniz varmi bu konuda ?sirkeli suyu denedim,travazol krem denedim,zaten E.....l ile biten kremi 15 gundur kullaniyorum ama yok baska sunu yapsan hemen gecer dediginiz birsey varmi ?simdiden tesekkur ederim

Doktor öncelikle fitil verecektir. Ben de işe yaramıştı. Ama benimki antibiyotik sebebi ile oluşan mantardı, ilacın yan etkisiydi.

Çeken bilir diyebileceğim bir dert.
Gerçekten 1 ay çok ağır geçirdim. Bana fitil yazmışlardı ve bir de bir damlayı suya damlatıp oturuyordum leğene.
Bana çok faydalı gelmişti o leğen ve fitil.
Bir de tabi ki yanımdan ayırmadığım Sebamed var❤ Onsuz asla olmaz.
Fitil bende cok kotu yan etki yapmisti onuda yazdim ilk gittigim doktor.

İlk aldığım fitil varya canımı okudu. Yanmasından duramadım . Sonra başka bir fitil yazmışlardı onu aldım. O harika gelmişti bana.
Bende ilkini kendim almistim eczaneden daha cok kasinti yapti daha sonra doktor yazdi oda ic kisminda kasinti yapti ve vucudumun heryeri kirmizi dokuntu oldu

Bende ilkini kendim almistim eczaneden daha cok kasinti yapti daha sonra doktor yazdi oda ic kisminda kasinti yapti ve vucudumun heryeri kirmizi dokuntu oldu
Hay allah ya.
Ben gece deli gibi kalkıp ağladığımı bilirim. İnanılmaz bir yanma vardı bende tam 1 ay uğraştım. Sürekli çamaşır değiştirin, günlük ped asla takmayın ve ilişki olacaksa bile prezervatifsiz asla yapmayın.
Zaten şu dönemde eşinize de geçer ,aman dikat.
Günde en az 3 litre su tüketmelisiniz.

Hay allah ya.
Ben gece deli gibi kalkıp ağladığımı bilirim. İnanılmaz bir yanma vardı bende tam 1 ay uğraştım. Sürekli çamaşır değiştirin, günlük ped asla takmayın ve ilişki olacaksa bile prezervatifsiz asla yapmayın.
Zaten şu dönemde eşinize de geçer ,aman dikat.
Günde en az 3 litre su tüketmelisiniz.
Gunluk pedi biraktim zaten mahvetti beni diger konudada yaklasamiyorum acisi cok fena diyorum ya her yonden kotu etkiledi 😔

Canesten markasinfan fitil i deneyin bi.. bende fitil herzaman cok ise yasiyor birde onlarin kremi de oluyo ohh miiiss birseyiniz kalmaz

Ev yoğurduna pamuk batırıp gece özel bölgenize koymayı deneyebilirsiniz. Bende mantar varken hamileydim, denemedim. Ama bir arkadaşım denedi, çok işe yaramış.

Back