Bu defa hamileyim sanirim

zeybeydelrey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
422
198
123
Kizlar adete on gun onceden test yapmaya basladim bes saat sonra cikan silil cizgi gordum adete 4 kala yine yarim saat sonra silik bu boyle gittu hep ayni marka test kullandim ve bugun adete 2 kala son testimi yaptim ilk bes saniyede ikinci cizgi cikti hamileyim degilmi ben yAa bu kadar test yanilmis olabilirmi me dersiniz foto yukluyorum simdi

Eklentiler

• 20170902_180234.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 119
Hayırlı olsun canım hamilesin. Negatif olsa çatlasan çıkmaz böyle test :) Hayırlı olsun.

Yaa bende dayanamiyorum ama esime supriz yapmak istiyorum bide gecen ay test yaptim cift cizgiydi esime soyledim hemen kana gittik ama negatifti hevesi kursaginda kaldi ama bu defa eminim ben hamileyim cunku birden fazla test yaptim ama esim cizgiyi gorse inanmiycak

O zaman pazartesi git kan ver eşinden habersiz sonucu alınca söylersin. Ama sigara içme bebek tam oluşum aşamasında ona zarar vermesin.

Yok artik icmem canimm allah korusunn bebisime bisi olmasin ama cok canim cekiyo aksi gibi doktordan bi duyayim tam inanicam

Canimmm yaptirdim testi hcg 35 ve minicik bir kese gordukkkkkk inanamiyorummm alttan bakti keseyi zor gordu ama gordukk cok yeniymis bir aylik dedi
Ay canım çok sevindim inşallah değerin güzelce katlanıp devam eder. Allah tamamına erdirsin :))

Bende bugün sabah ilk idrarımla yaptım 2 dakika içinde bu sonuç çıktı resim yükliycem adetime 5 gün var pozitif çıktı normal 5 tl lik testlerden yaptım ama kimyasal gebeliktir diye çok korkuyorum inşallah bebeğim vardır Allah'ın izniyle sende inşallah hamilesindir ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetime 2 gün kala test yaptım 3 tane farklı markada pozitif çıktı kimyasal gebelik çıktı kan verdim kesem de gözükmedi değerde yükselmedi bugün ki testimde bu

Eklentiler

• IMG_2448.JPG
    50,2 KB · Görüntüleme: 70
Canimmm yaptirdim testi hcg 35 ve minicik bir kese gordukkkkkk inanamiyorummm alttan bakti keseyi zor gordu ama gordukk cok yeniymis bir aylik dedi
Ay çok sevindim bana da dua et nolur en son mesajını Yen'i gördüm özür dilerim arkadaşım bende anne olmak istiyorum nolur dua et nolur hamilelerin duası kabul olurmuş

Bence sizde hamilesiniz Allah gönlüne göre versin inşallah :)

Adetim 8 gün gecikti ama yaptıgım testler negatif sizce hamile degilmiyim yoksa geç döllenme olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…