• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu davetiyeyi Damat Bey seçti

baktım canım 10873-10866 daha çok güzeller ama fiyatları bana tuzlu geldi sen nekdra buldun cnm

Ben sadece rastlarsam modellere bakıyorum fiyatlarını hiç bilmiyorum valla daha evlenmeme çook var mafoldumben

:)) şanslısın sen evlenene kadr fiytlar düşer ozaman :) koza 10872 100 adeti 335 tl arkadaşınki bu
senin bulduğun karamel rengi 10872 oda 235 tl civarı cnm

:)) şanslısın sen evlenene kadr fiytlar düşer ozaman :) koza 10872 100 adeti 335 tl arkadaşınki bu
senin bulduğun karamel rengi 10872 oda 235 tl civarı cnm

valla bence sen sanşlısın canım bak ne güzel evleniyorsun.Ozaman kadar belki fiyat düşer ama ben beğenirmiyim şüpheli sana hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

HıÇ bellı olmaz bu ıŞler kısmet belkı sen benden Önce evlenırsın canım ya

aaaaaa benim nişan davetiyemde bunun krem olanı ya kozanın kataloğunda çok güseller bayıldım bende bunu istiodum ama krem olanı daha cazip geldi biraz pahalı ama olsun

ya arkadaşlar benimkide kremi ama herkes bune düğün davetiyesi gibi deyip duruyor çok ağır falan filan üzülüorum öle deyince millet

Çok teşekkür ederim. Beğendiğinize çok sevindim. Düğün telaşı falan derken girememiştim bayadır KK'e. Düğün falan bitti, bir de üstü hamileyim 10 haftalık ! Biraz hızlı gidiyorum galiba :kedi:

Çok teşekkür ederim. Beğendiğinize çok sevindim. Düğün telaşı falan derken girememiştim bayadır KK'e. Düğün falan bitti, bir de üstü hamileyim 10 haftalık ! Biraz hızlı gidiyorum galiba :kedi:

ooooooo çok sevindim gerçekten bu ne hız ya :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin işllh..biz daha davetiye beğenceğizde .....kafamçokkarıştı

Back