• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu damatlığı gören bilen varmıııı????

HayatimM

gel zaman, geç zaman..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
736
0
316
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki damatlığı nişanlım çok beğendi, netten araştırırken markasını tommy hilfiger diye gördüm ama doğru mu kesin bilmiyorum, nerden alırız bunu nasıl buluruz bilgisi olan varmı, varsa çook makbule geçecek çookk sevineceğiz? :5:

Eklentiler

• $damatlýk.jpg
    $damatlýk.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 727
bu sanırım smokin kardesımde nişanında buna benzer bişey giymişti sanırım ramseyden almıştı ama damatta da vardır muhakkak...

Çok saolun arkadaşlar, p.tesi dolaşcaz araştırcaz en azından hangi mağazalara bakacağımızı bilelim.
İlk gördüğümde damat gibi gelmişti bana, damat tween e ve ramsey e de bakalım bakalım.. :61:

networkten aldık bizde smokin ona benziyor ama beyaz yelegi yok üstelik %50 indirimde

geçen gün alışveriş merkezinde gezerken kığılıda bir smokin gördüm aynı resimdeki gibi sade bir modeldi sadece takımı 395tl idi. Bana çok uygun geldi. En pahalısı 990TL ile damat tween de gördüğüm smokindi.

Kızlar biz pierre cardin den 330 TL ye aldık, sadece 2 düğmesi var farkı o, he tabi yeleği filan yok sadece ceketi ve pantolonu ama yinede iyi gibi geldi fiyat kaçırmadık, kampanyalı şuan düşünen varsa kaçırmasın.. :34:

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki damatlığı nişanlım çok beğendi, netten araştırırken markasını tommy hilfiger diye gördüm ama doğru mu kesin bilmiyorum, nerden alırız bunu nasıl buluruz bilgisi olan varmı, varsa çook makbule geçecek çookk sevineceğiz? :5:

tatlım ben de bu modeli netten bulup nişanlıma göstermiştim o da çok beğendi, arayışa düştük ve az önce Sarardan aldık Sarar İnterview serisi, tıpa tıp aynı değil bizimki, mesela ceket yakası saten falan değil biz daha spor bi takım beğendik, ama yakası saten olanda var, onun dışında beyaz ceket tek düğme detayı falan aynı, Ankarada yaşayanlar için tavsiyem Atatürk Bulvarı Gama İş Merkezinin yanındaki Sarardan almanız, ilgi alaka süper

e damat a gıdın ne ararsanız var
benm esımınde damatlıgı damat tan cok guzeldı ama sıyahtı
kesın buda vardır gıdın...
tuzlu bıraz.. esas yerı nısantasında

bu damatlıgı her yerde bulabılırsınız. slım fıt takım ya da smokın yakasına saten geçildimi gömlek ve diğer aksesuarlarla kombinlendimi bu damatlık ortaya çıkar:)

Back