• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu dalgayı nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hamaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
13
0
86
İstanbul
Hanımlar bu tip dalgayı hangi tip maşayla yapabilirim acaba? Spiral maşayla mı yoksa düz olanla mı? Yardımlar için teşekkürler.. a.s.

f_94371D0286rm_06aa894.jpg

benim kardeşim sık sık yapar bu modeli
bayağı kalın bir maşayla yapıyor
yeni yıkanmış kurutulmuş saçtan kalın bir tutam alıyor sprey sıkıyor
sonra onu maşaya doluyor uzun süre bekletiyo eliyle kontrol ediyo saç tamamen ısınmışsa o zaman açıyo dalgayı
püf noktası buymus iyice ısınmadan açılmıycakmış saç :)

bence de bigudiyle yapılabilir..maşayla böyle sonuç alınamaz ve hemen söner

benim kardeşim sık sık yapar bu modeli
bayağı kalın bir maşayla yapıyor
yeni yıkanmış kurutulmuş saçtan kalın bir tutam alıyor sprey sıkıyor
sonra onu maşaya doluyor uzun süre bekletiyo eliyle kontrol ediyo saç tamamen ısınmışsa o zaman açıyo dalgayı
püf noktası buymus iyice ısınmadan açılmıycakmış saç :)

Evet kalın maşayla yaıldığı belli oluyor da sarılış şekli falan farklı galiba..Beceremedim bir türlü :kızgın:

saçın rengide modelide çok güzel gerçekten kalın maşayla yapılıyor yani ben öyle yapıyordum

Düzdür sanırım, ben genelde kalın düz maşa ile saçlarımı yaptırırım..Maşaların da incecik olanları var biliyorsunuz bence incecik dalgalar hiç hoş olmuyor..

Ve şunu da söyliyin , maşa 1 gün sonra tam şeklimi alıyor yani doğallaşıyor..Tecrübe ile sabittir yani saçlarınız şekil tutuyorsa, hemen inmiyorsa 2.gün daha doğallaşıyor bu dalgalar..

Akla takılan bir soruya parmak basmışım ama hala nasıl yapılabileceği konusunda hiç bir fikrim yok :/

Nasıl sarıyorsun sen pln? Sardıktan sonra ne şekilde açıyosun mu demeliydim yoksa açış şekli de farkediyo bayağı..

arkadaşlar saçlarım şuanda küt olduğu için yapamıyorum ama omuz hizasından biraz daha uzunken bende saçlarımı böyle kullanıyordum. normalde saçlarım dümdüz o yüzden ben tutması için orta kalınlıkta bi maşayla yapıyodum önce saçımdan kalın bi tutam alıp sprey sıkıyodum sonra o tutamıelimle aşağı çekerek fazla ıslaklığı alıyodum we maşayı sarıp yan şekilde tutuyodum.max. 2 dk bekletip açıyodum.we böyle oluyodu şekil tutması biraz zor olduğu için saçımın en son çok az bi jöleyle saçımı avuçlarımın içine alıp sıkıyodum sonrada böle oluyordu:dance:

Back