- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bu anlattıklarınla umut aşılanmazki canım benim. Bence vücudunu bu kadar dinleme. Psikolojik olabilir. Biraz daha rahat olmaya bak. Allah gönlüne göre versin. İnşallah hamilesindir
İnşallah hamilesindir,
Ama belirti ararsan herşeyi ona yorarsın,
Stres yapma test yap
İnşallah Allah isteyen herkese versin.Kesinlikle belirti aramiyordum kendiliginden oldu hersey :) gercekten bir mucize olsun bebegim benle olsun cok istiyorum cunku tup bebek yaptirmak istemiyorum..
İnşallah Allah isteyen herkese versin.
Benim 8 sene olacak o kadar hızlı geçiyorki.
Tedaviyi ertelememek gerek.
Sebepsiz degil canım.8 sene mi çok zor bir surec allah sizin ve esinizin yardimcisi olsun. Sebepsizdir eminim. Cunku en cok sebepsizlerin tedavileri uzuyor. En son gittigim doktor sebepsiz inferrtiliteye yapacak hicbirsey yok asilama ve tup bebek deneyip hamile kalmayi bekliceksiniz demişti durumumuzun ne kadar vahim oldugunu o zaman anlamiştim. 3 senede yiprandim ben.
Zaman cok hizli geciyor tup bebek yaptirdinizmi ?
2. çizgiyi bende gördüm evet. Gebelik testinde böyle çıktıysa kandada çıkar bence. Yarın gidin bi kan testi yaptırınMerhaba. Bu akşam dayanamadım ve test yaptım fakat sonuö negatif givi görünüyordu. Fakat her ne kadar öyle görünsede sanki hayalet 2. Çizgi var diyodu içimden bi ses. Yok ya dedim ve bi kenara bıraktım testi. Bir kaç saat sonra bi bakayım dedim ve 2. Silik çizgi belirginleşmişti. Aşağıya resmi ekliyorum. Bu araa ben ilk hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrenmiştim fakat bebeğim yaşayamadı kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdide adetime 12 gün var acaba diyorumyine vücudumbeni yanıltmazda erkenden haber veeiyor olabilir mi bana. Dipnot olarak 1 2 gecedir inceden mide bulantısı, aşırı bi yeme isteği sürekli yeme ama.. Kasıkta tuhaf adını koyamadığım ağrılar. Sağ göğüs hassasiyeti solda birşey yok. Fikirlerinize aşırı ihtiyacım var.
https://resimyukle.xyz/resim/VQ4M8L
Merhaba. Bu akşam dayanamadım ve test yaptım fakat sonuö negatif givi görünüyordu. Fakat her ne kadar öyle görünsede sanki hayalet 2. Çizgi var diyodu içimden bi ses. Yok ya dedim ve bi kenara bıraktım testi. Bir kaç saat sonra bi bakayım dedim ve 2. Silik çizgi belirginleşmişti. Aşağıya resmi ekliyorum. Bu araa ben ilk hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrenmiştim fakat bebeğim yaşayamadı kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdide adetime 12 gün var acaba diyorumyine vücudumbeni yanıltmazda erkenden haber veeiyor olabilir mi bana. Dipnot olarak 1 2 gecedir inceden mide bulantısı, aşırı bi yeme isteği sürekli yeme ama.. Kasıkta tuhaf adını koyamadığım ağrılar. Sağ göğüs hassasiyeti solda birşey yok. Fikirlerinize aşırı ihtiyacım var.
https://resimyukle.xyz/resim/VQ4M8L
Sebepsiz degil canım.
Henüz tüp yapmadık,
İlk zamanlar gittim doktora sonra pes ettim herşeyi bıraktım.
Son 2 senedir tekrar devam ediyorum.
Aşılama deniyoruz,
1.tutmadı.
2. Deniycez,
Olmazsa 3 yada direk tüp bilmiyorum hayırlısı.
Eşimdede bendede sorun var diyim.Cnm 3.ten once tup bebek yaptirsan ???
Sorununuz ne ozel olmassa ?
Ağzın bal yesin canım inş dediğin gibidir yarın gidip kan vericem2. çizgiyi bende gördüm evet. Gebelik testinde böyle çıktıysa kandada çıkar bence. Yarın gidin bi kan testi yaptırın
Valla hiçbilmiyorum ki canım ne zaman yumurtluyorum ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Yarın kan versemmi yoksa bir test daha alsammı diye düşünüyoru. İkilemde kaldım.Bir test daha yapsan daha iyi olur. Erkenmi yumurtluyorsun ondan mi erken ogreniyorsun ?
Eşimdede bendede sorun var diyim.
Öylede düşünüyorum,
Bilmiyorum,sürekli düşünüp aglamaktanda yoruldum,
Belkide tamamen vazgecerim bu sevdadan.
İnşallah çok teşşekür ederim,Bu çok yipratici bir surec. Ve bazen birakayim dyorsunuz yil geçms tekrar basliyorsunuz olmuyo aglama krizleri kendini yetersiz hissetme sonra yine olmassa olmasin modu. Bu bir kisir döngü. Size cok ama cok dua edicem. Benim halamin da 10 sene olmadi cocugu. Sorun enistemin spermlerindeydi bir ilac verdiler hamile kaldi. O ay allahin mucizesi gbi birsey kuzenim dogdu allaha sukur saglikli.. ama halamin akli dengesinde sorunlar oldu o ayri bir konu tabiki insallah sizde en kisa zamanda bir bebiş sahibi olursunuz.
İnşallah çok teşşekür ederim,
Allah sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Halanızada şifa versin Allah yardımcısı olsun.
Rabbim herkesin hakkında herseyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?