BU DA NEYIN NESI ?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
iyi geceler kizlar temmuz ayinda aşilama yaptirmiştim tutmadi malesef. Agustosun 1inde 3 gun gecikmeli adet oldum ( normaldışı) neyse sanirim aşilamada 4 yumurtam vardi ondan yumurtlamiyorum dedim. Neyse bu ay sat 1 agustos... adetimin 3.gununde hormon tahlili yaptirmiştim hicbir sorun çikmamişti.
8 agustosta kasik agrisi şikayetiyle hastaneye gittim doktor yumurtaliklarda hicbir sorun olmadigini ve 18.5mm yumurtam oldugunu soyledi. ( benim yumurtalarim erken çatliyor adetimin 9.veya 10.gunu...
Bizde o gun dahil 3 gun eşimle birlikte olduk..
Buraya kadar sıkıntı yok sonra ben nasil olsa olmayacak diye unuttum aklimdan çikti..
Yaklasik 5 gun boyunca kupkuru oldugumu hatirliyorum sadece kuru oldugu icin idrar yaparken az yanma vardi..
Yumurtlamadan 5 gun sonra sol yumurtaligim hareket ettikce agrimaya basladi üşüttum diye dusundum. Ama o gun birden akinti başladi. Az az diye onemsemedim ama gece adet oldum sandim o derecede yogun bir akinti geldi. Akintimin rengi beyazla sarı arasinda ve sümük gibiydi icinde de kilcal damar gibi kan vardi ama cok cok az. Çok sasirdim kasintim yok yanmam yok. Bugun hala akintim var ama yogun degil ama kuruda degilim...

( adetim biter ve ben yumurtlamaya kadar kupppkuru olurum , yumurtlama akintim 2 gun surer. Sonra tekrar kupppkuru olurum. Adetim baslamadan 3.gun once tekrar akintim baslar ve adet olurum.

Bu bana cok ilginc geldi. Daha oncede basima gelmişti boyle birsey tahlil yaptirmiştim doktor bu ay yumurtlamamissin ve prolaktinin cok yuksek demişti.

Bu ay tahlillrde sorun cikmadi yumurtladimda.

Ben yumurtlama donemimi koku hassasiyetimden anliyorum. Bu ayda koku hassasiyetim oldu ve o da hala geçmedi.

Sizce gebelik olmuş olabilirmi ?

Yaklasik 1 senedir umutlanmiyorum. Bu ay o akintidan sonra biraz umutlandim yoksa ekimde tup bebek yaptiricaz. Tup bebek yaptirmak istemiyorum.

Yaşayan varsa bana biraz umut aşilarmisiniz :)

Bu arada 3 senelik evliyim 3 senedir korunmuyoruz.

Son düzenleme:
Bu anlattıklarınla umut aşılanmazki canım benim. Bence vücudunu bu kadar dinleme. Psikolojik olabilir. Biraz daha rahat olmaya bak. Allah gönlüne göre versin. İnşallah hamilesindir

Kesinlikle belirti aramiyordum kendiliginden oldu hersey :) gercekten bir mucize olsun bebegim benle olsun cok istiyorum cunku tup bebek yaptirmak istemiyorum..
İnşallah Allah isteyen herkese versin.
Benim 8 sene olacak o kadar hızlı geçiyorki.
Tedaviyi ertelememek gerek.

İnşallah Allah isteyen herkese versin.
Benim 8 sene olacak o kadar hızlı geçiyorki.
Tedaviyi ertelememek gerek.

8 sene mi çok zor bir surec allah sizin ve esinizin yardimcisi olsun. Sebepsizdir eminim. Cunku en cok sebepsizlerin tedavileri uzuyor. En son gittigim doktor sebepsiz inferrtiliteye yapacak hicbirsey yok asilama ve tup bebek deneyip hamile kalmayi bekliceksiniz demişti durumumuzun ne kadar vahim oldugunu o zaman anlamiştim. 3 senede yiprandim ben.
Zaman cok hizli geciyor tup bebek yaptirdinizmi ?

Merhaba. Bu akşam dayanamadım ve test yaptım fakat sonuö negatif givi görünüyordu. Fakat her ne kadar öyle görünsede sanki hayalet 2. Çizgi var diyodu içimden bi ses. Yok ya dedim ve bi kenara bıraktım testi. Bir kaç saat sonra bi bakayım dedim ve 2. Silik çizgi belirginleşmişti. Aşağıya resmi ekliyorum. Bu araa ben ilk hamileliğimi adetime 10 gün kala öğrenmiştim fakat bebeğim yaşayamadı kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdide adetime 12 gün var acaba diyorumyine vücudumbeni yanıltmazda erkenden haber veeiyor olabilir mi bana. Dipnot olarak 1 2 gecedir inceden mide bulantısı, aşırı bi yeme isteği sürekli yeme ama.. Kasıkta tuhaf adını koyamadığım ağrılar. Sağ göğüs hassasiyeti solda birşey yok. Fikirlerinize aşırı ihtiyacım var.

https://resimyukle.xyz/resim/VQ4M8L

Sebepsiz degil canım.
Henüz tüp yapmadık,
İlk zamanlar gittim doktora sonra pes ettim herşeyi bıraktım.
Son 2 senedir tekrar devam ediyorum.
Aşılama deniyoruz,
1.tutmadı.
2. Deniycez,
Olmazsa 3 yada direk tüp bilmiyorum hayırlısı.

2. çizgiyi bende gördüm evet. Gebelik testinde böyle çıktıysa kandada çıkar bence. Yarın gidin bi kan testi yaptırın

Bir test daha yapsan daha iyi olur. Erkenmi yumurtluyorsun ondan mi erken ogreniyorsun ?

Cnm 3.ten once tup bebek yaptirsan ???
Sorununuz ne ozel olmassa ?

Eşimdede bendede sorun var diyim.
Öylede düşünüyorum,
Bilmiyorum,sürekli düşünüp aglamaktanda yoruldum,
Belkide tamamen vazgecerim bu sevdadan.

Bu çok yipratici bir surec. Ve bazen birakayim dyorsunuz yil geçms tekrar basliyorsunuz olmuyo aglama krizleri kendini yetersiz hissetme sonra yine olmassa olmasin modu. Bu bir kisir döngü. Size cok ama cok dua edicem. Benim halamin da 10 sene olmadi cocugu. Sorun enistemin spermlerindeydi bir ilac verdiler hamile kaldi. O ay allahin mucizesi gbi birsey kuzenim dogdu allaha sukur saglikli.. ama halamin akli dengesinde sorunlar oldu o ayri bir konu tabiki insallah sizde en kisa zamanda bir bebiş sahibi olursunuz.

İnşallah çok teşşekür ederim,
Allah sanada banada isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Halanızada şifa versin Allah yardımcısı olsun.
Rabbim herkesin hakkında herseyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…