• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da neyın belırtısı¿¿¿¿¿¿¿

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Kizlar ben de son 4 gündür halsizlik var, dizlerimden aşağısı sanki çok ayakta kalmış ya da çok uzun yürümüş gibi ağlıyor????aslında dün dkkat de ettim ayakta kalmamaya 10 gibi uyudm ama bugun gene ağrıyor???????
ilk kez cmt günü ovulasyon testinde çift çizgi gördüm ve o gece ve ertesi gece çalıştık. Hamilelik belirtisi mi acaba ;)

Kizlar ben de son 4 gündür halsizlik var, dizlerimden aşağısı sanki çok ayakta kalmış ya da çok uzun yürümüş gibi ağlıyor????aslında dün dkkat de ettim ayakta kalmamaya 10 gibi uyudm ama bugun gene ağrıyor???????
ilk kez cmt günü ovulasyon testinde çift çizgi gördüm ve o gece ve ertesi gece çalıştık. Hamilelik belirtisi mi acaba ;)

Olabilir ;) ben de aynı durumdayım bir de sağ kasığımda agrı batma var. Adet gününü dört gözle bekliyorum. (4 mart) Senin de 10 mart gibiydi sanırım. Hayırlısı

010712 ikimiz de aynı günü bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Belirtilere kulak asma cnm lütfen o zaman daha çok stres oluyorsun. Ama inşallah bebek belirti veriyordur sana ))

010712 ikimiz de aynı günü bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Belirtilere kulak asma cnm lütfen o zaman daha çok stres oluyorsun. Ama inşallah bebek belirti veriyordur sana ))

Ben bu ay hiç takmıyorum kafama. Olduysa sevinirim olmadıysa üzülmem. Elbet zamanı vardır. Zaten sağ tarafımdaki ağrıyı apandisiy sanıpta gittim doktora. Ama deilmiş. Kadındoğuma yolladılar. Ordada bişey çıkmadı, yumurtan çatlamış o agrı yapıyordur dedi. Hala geçmemesi garip. 4 marttan sonra haberleşelim gelen giden var mı , ok?

10 mart beklenen adet tarihim
........bilmiyorum neyin nesi bu iştahim da yerinde cabuk acikiyorum 60 kilo olmuşum:((((((

Back