- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KelebekAfyon
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:erkekler için olanı nerde bulamadm yaaa (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:erkekler için olanı nerde bulamadm yaaa (
sagol canım.begendıgıne sevındıma.s.güzel paylaşım
bekarken bır cogumuz yasamıstır bunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aslında farkında olmadan yasıyoruz hepsini yani kurgulu değil kendiliğinden akıyor replikler :hulya:kaydirigubbakcemile2
aha bugun yasadıgım durumdur
kımdıkı o ya.kadınlar kulubu yazıyo.banlandı herhalde.CADIARZUsiz ewli değil misiniz?
topiclerde bazen bekar gibi konuşmuşsunuz bazen ewli gibi,hatta yazışmalarınızı karşılaştıran arkadaşlar wardı...
durumu açıklayabilir misiniz ütfen...
hım anladım canım ya olabılıyo malaesf sanal alem oldugu ıcın böyle ilginc insanlar cıkıyoya canım daha önce de bi bekar gibi yazmış bi ewli çoluk çocuk sahibi gibi bi de yeni ewliyim eşim bebek istiyor.sizce zamanı mı gibi bişi sormuş..
dikkatli arkadaşlarda yazıklarından alıntı yaparak çelişkileri ortaya koymuşlar.msj sayısına falan dikkat etmişler..
şimdi bende görünce hemen hatırladım...
aha bugun yasadıgım durumdur
sacma oln nekı anlamadım fisfisfisfisfisfisfisfisfisne alaka kel alakakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı