Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

E

EU2

Ziyaretçi
laelaelaelaelae eveeeeeeeeeeeeeeeeeet benim en sinir oldugum bi cümle ile giriş yapmak istedim bebek işini fazla kafana takıyosun cümlesine sinir oluyorum ve hayatımdan cıkarıyorum hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydi kızlar kafaları dagıtmaya bekliyorum beni yanlız bırakmayın hep birlikte cıkaralım hayatımızdan bu cümleyi:teytey::teytey::sm_cool:

bende çıkardım bebek fikrini kafamdan :lepi:
yok bebek mebek :umursamaz:
bi tane bebek var oda benim :icecream:
daş bebek :roflol:

bende çıkardım bebek fikrini kafamdan :lepi:
yok bebek mebek :umursamaz:
bi tane bebek var oda benim :icecream:
daş bebek :roflol:

evettttttttttttt benimde tas bebegem bacım sen bende cıkardım bi süre yok bebek lafı ayrıca bebek işini kafana cok takıyosun cümlesinede sinir oluyom sanki keyfimden takıyoooom lülülülülülü

46706919.jpg

evettttttttttttt benimde tas bebegem bacım sen bende cıkardım bi süre yok bebek lafı ayrıca bebek işini kafana cok takıyosun cümlesinede sinir oluyom sanki keyfimden takıyoooom lülülülülülü

halt etmişler onu diyenler :umursamaz: ben yapmıyorum bebek bennnnnn :dilcikar:

takmazmı insan her kadın anne olmayı ister.bende en çok bebek yokmu ve aradan yıllar geçmesine rağmen yoksa düşünmüyormusunuz diyenlere sinir oluyorum..yada bebek yok dediğim zaman doktora gitseydin nerden biliyorsun be kadın gitmediğimi.hatta annemin teyzesi kocasının yanında bana sordu doktor ne diyor olur diyormu dedi tepemdem kaynar sular döküldü sanki.allah nasip etmedimi doktor ne kadar olur yada olmaz dese boş.şimdi troid tedavisi görüyorum bahanem oldu..

slm kızlar osmaniecim hayırlı olsun yaaa

8 yıl o lafı duydum...Bizde sebepsiz infertilite vardı.Tek suçlu benim beynimdi herkese göre...Onu takmamak elde olabilir mi acaba?Her şey başa gelince bilinir....

banada sen çok paniksin diyorlar.o kadar tedavi görüpte sonucu olumsuz sonuçlanan herkes panik olur.istiyorum bebişim olsun ne yapayım elimde değil..

dvitnicim sanada meraba zemuszemus

takmazmı insan her kadın anne olmayı ister.bende en çok bebek yokmu ve aradan yıllar geçmesine rağmen yoksa düşünmüyormusunuz diyenlere sinir oluyorum..yada bebek yok dediğim zaman doktora gitseydin nerden biliyorsun be kadın gitmediğimi.hatta annemin teyzesi kocasının yanında bana sordu doktor ne diyor olur diyormu dedi tepemdem kaynar sular döküldü sanki.allah nasip etmedimi doktor ne kadar olur yada olmaz dese boş.şimdi troid tedavisi görüyorum bahanem oldu..

ayyy bende canım bende o kadar cok duyuyorumki bugün en yakın arkadasım bile kafana takıyorsun coook diyo takılmıcak gibimi neyse sen takıl bize biz burda kafa dagıtalım eglenelim gülelim aldırmayalım onlara inatkaydirigubbakcemile5

ben en son bebek yokmu diye soran koloni halinde oturup lak lak eden bir gurup kadına benim bebeğim olmazmış dr tedaviye gelme sen dedi ..dedim
daha sormasınlar deyii:nazar:
ne oldu bilin :sinifsinif:
bağa tüp bebek önerdiler :bbo: tıp ilerlemişmişte tüple olurmuş benim bebeğim akannehir

kızlaaaar hosgeldinıZ hepiniz takılmıcak bi durum degil bunu bizden kimse anlamıyo ama derdimize hep birlikte ortak olalım duymayalım onları aglarsakta burda gülersekte burda olalım:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende geldim uleeeeen bende sinir oluyorum....
getirin oklavayıııııı:eek:klava: bu sözü söleyenlerin hepsinde velet var tabiiii doymuslar bide böyle demiyorlarmı sinir ötesi beyaz ötesi gibi oldu ama:lepi:

ayyy bende canım bende o kadar cok duyuyorumki bugün en yakın arkadasım bile kafana takıyorsun coook diyo takılmıcak gibimi neyse sen takıl bize biz burda kafa dagıtalım eglenelim gülelim aldırmayalım onlara inatkaydirigubbakcemile5

işte edraftan böyle saçma sözler duyunca insan takıyor yoksa ne yapalım nasip kısmet işi..

banada sen çok paniksin diyorlar.o kadar tedavi görüpte sonucu olumsuz sonuçlanan herkes panik olur.istiyorum bebişim olsun ne yapayım elimde değil..

canım ölede bende çok istedim ama biraz oluruna bırakmak lazım artık benim piskoljim bozulacaktı çok takmatan vazgeçtim artık :umursamaz:lülülülülülü:dance: yanniii

ben en son bebek yokmu diye soran koloni halinde oturup lak lak eden bir gurup kadına benim bebeğim olmazmış dr tedaviye gelme sen dedi ..dedim
daha sormasınlar deyii:nazar:
ne oldu bilin :sinifsinif:
bağa tüp bebek önerdiler :bbo: tıp ilerlemişmişte tüple olurmuş benim bebeğim akannehir

Allah'ın dingiltoşu lafa bak ...ben bilmiyordum sanki tüpü....

X