ya dert degıl bunlar ama sureklı olunca baskı gıbı ınsanı sınır eder
evt valla sinir oluyorumm kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dert degıl bunlar ama sureklı olunca baskı gıbı ınsanı sınır eder
anladım canım, o zaman başka şeyler bulmaya çalışsanız ya, biz mesela puzzle alıp yapıyoruz beraber, evimizin duvarlarını doldurduk şimdiden ya da oyun falan alınabilir aktivite olaraktanhihoyyyt
Güldürdün beni canım,seninki de dert mi demiycem,bizde de problem aynı ama tek farkla:Eşim ısrar etmiyor,biliyor ki ısrar ederse bebişi de kapıp gidicem yanına,o da rahat seyredemeyeceksırnaşık şey.Ay bi bak kızıma ben ona emzik getireyim,ay dondur filmi altını kirletmiş filmde en sık duyulan replik oluyor:roflol:
Aaaa bak sen de benim gibi yapabilirsin eşin tek başına film izlesin istersen tabiiiifisfisfis
klava::tomato:akşam tamam izliyeelim dedim.çay istedi tamam dedim.gittim mutfağa ohh yırttım.bulaşık var yıkama diyo hemen gel diyo.kandırdım cay ocakta kaynar sonra bekliyim dedim.tamam dedi bulaşıgı yıkadım etrafı topladım çayı alıp gittim.ama ben gelene kadar başka film izleyekoymuş sevgili düşünceli kocam.mirmirmirmir
klava::tomato:
e o zaman kulaklarını çeeeek:jeyyar:
kadınları anlamak bazen gerçekten zor oluyor
adam tek başına bilg. başında takılıyo olsa mesela daha mı iyi olurdu
.izlemiycem deyince küsüyor kırılıyor.ama inanın yalan değil hergünnnn hergün film diyor bana
mesela bugün 8.30da işte olması gerekti ama 11 de gitti
benim bir kocam varr ayy nasıl anlatim bilmiyorum.hergünn film izliyelim diyor.ay bebek var şimdi ama öncedende der dururdu hep.bide benim sevmedigim filmleri alıyo savaş dövüş yarış filmler.cok zevk alıyo bu filmlerden.arada bana uygun film alıyo romantik komedi tarzı izliyoruz beraber ama digerlerini izlemek istemiyorum.izlemiycem deyince küsüyor kırılıyor.ama inanın yalan değil hergünnnn hergün film diyor bana yaakötükedihüsoişten gelir gelmez dizin varmı film izliyelim diyor :bbo: bıktımmm
gelelim 2.sorunumuza.yaklasık 2 aylık kızım var ve gece uyumuyo haliyle bende uyumuyorum.sabah bazen kalkıyorum bazen kalkamıyorum.kalksamda kalkamasamda işe geç kalıyor.kendi kalkmıyor.uykuyu cok seviyor bide.allahtan özel sektörde çalışıyorda sorun olmuyor.off buda dertmi demeyin hergün hergün olunca deliriyorum artık.mesela bugün 8.30da işte olması gerekti ama 11 de gitti :mymeka:
canım yaa zamanında çok mu rahata alıştırdın sen eşinişakkıdı
Filim konusuna gelince hergün insanın beyni sulanır yaw-tatlicadiarzu-