Bu da bizim sınavımız

Evet zararı olmadı ama haline üzülüyorum.Ne kadar eziyet ederse etsin kötü olmasını istemem.Ve doktor koahtanda şüphelendi.Kör kalma ihtimali yüzde 70
Başını sürekli belaya sokan, böyle iğrenç bi hayatı yaşamayı seçen kendisi. Kendini buna layık görmüş. Niye üzülüyorsun. Neden karakola hastaneye koşuyorsun. Neden kendi huzurunu bozuyorsun. Tamamen kör olursa sen onu yanınada alırsın gibi hissettim.

Görüşmek zorunda mısın

Su testisi su yolunda kırılır. Annenin kurtulmasına şükret ve baban olacak şahısla ilgili şeylere üzülmeyi bırak. Belli ki iğrenç, hastalıklı bir tip. Şehir değiştirip iz kaybettirme şansınız varsa bu tabi ki en pratik yol. Adamı yok say ve yoluna devam et, farzet ki öldü. Zaten ölecek de bu gidişle

Neden sahip çıkmaya çalışıyorsun ki bu adama, ne gerek var. Sen sahip çıktıkça daha da şımarıyordur kesin.

Annemlerin orda böyle bi adam vardı. Şiddet alkol kumar ne ararsan vardı. Aonra tek başına kaldı. Başka kadınla evlendi,ayrıldı. En son ölüsü evde tek başına koku yapınca bulundu. Acımıyorum böyle tiplere. Ne yapıyosa tek gözüyle onu yapmaya devam etsin.

O güç size lazım, dedi ya. İstemsiz gülümsedim. Kadın sonuna kadar haklı, dinleyip toparlanmak lazım

Belki bu onun aklını başına getirir. Kimi insan bir tülü akıllanmıyor. Gelmişsin kaç yaşına ilk evliliğin içine etmişsin ikinciyi neden yapıyorsun?(ben de 33 yaşımda boşandım.)
Neyse hadi evlendin bu kadının diğer kadın gibi çekeceğini nerden biliyorsun? Herkes sahipsiz değil işte. Damat falan her kimse gelip gereğini yapmış.
İnsan biraz olgunlaşmalı ne işin var kavgada dövüşte. Zaten durulmazsa bir yerde öldürtür kendini. Sen kendi hayatına bak annene bak. Ben annen adına sevindim. Yaşlılığını bununla heder etmeyecek ne güzel

Baban hırlı bir yerde ölmez.
Kurtulmak için çalışıp,birikim yapıp ayrı eve çıkmanız gerek.

konu sahibi evli çoluğu çocuğu var belki
kocasına babam yüzünden buradan gitmek istiyorum mu desin?

bana mantıklı gelmiyor
babasıyla mesafe koymak isterse (isteyebilir, hakı yani) ama o iradeyi kendisi göstermesi lazım
karakoldan aradıklarında "babamla görüşmüyorum, beni ilgilendirmiyor" demesi lazım
ya da hastaneden aradıklarında "benim öyle babam yok" demesi, diyebilmesi lazım

yoksa başka şehre gitse e-devlette görünmeycek mi telefonu adresi Allah aşkına, adamın başı belaya girince kolluk 1 saniyede bu kadını bulur...kaçmak mı çözüm? kaldı ki böyle bir şey için ben olsam eşimin çocuğumun düzenini filan bozmam.

Maalesef.Ben evliyim.Annem kardeşimle yaşıyor.Anneme dedemden miras kaldı.Maddi durumu düzelecek biraz inşallah
Yazınızdan siz babanızla yaşıyorsunuz bekarsınız ve onlara mecbursunuz gibi anlaşılıyor oradan kaçmaya çalışıyorsunuz diye düşünmüştüm onun için sordum annenizle yaşama durumunuz var mı diye
Tamam yahu babada bir yere kadar ben de babam kötü birisi olduğu için onunla görüşmüyorum

Boyle babayi varsa emekli maasi bakim evine yerlestirin orda yasasin kendi etmis kendi bulmus hayatindaki herkese hayati dar etmis yanliz kalip bedelini odesin

ilgilenmeyin, yaşını başını almış koskoca adam hayatını yoluna sokamamışsa siz hiç sokamazsınız.
çeksin ali kıran baş kesenliğinin cezasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…