- 23 Mayıs 2009
- 14.113
- 15.218
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Başını sürekli belaya sokan, böyle iğrenç bi hayatı yaşamayı seçen kendisi. Kendini buna layık görmüş. Niye üzülüyorsun. Neden karakola hastaneye koşuyorsun. Neden kendi huzurunu bozuyorsun. Tamamen kör olursa sen onu yanınada alırsın gibi hissettim.Evet zararı olmadı ama haline üzülüyorum.Ne kadar eziyet ederse etsin kötü olmasını istemem.Ve doktor koahtanda şüphelendi.Kör kalma ihtimali yüzde 70
Görüşmek zorunda mısınBabamla annem ayrı.Babam bu zamana kadar hayatı bize zehir etti.Annemle ayrıldı daha beter oldu.Evlendi,kadınla karakolluk oldular.Kadının damadı evine gelip darp etti.Kadını öldürücem vuracam hapise gircem dedi.Bu arada kadını darpten hapise girdi çıktı.
Ve unuttuğum birçok şey var.Sinirden ne yazacağımı unuttum.Gece kendisi gibi saçma bir arkadaşı ile kavgaya karışıyor.Ve iki göze yumruk alıyor.Gözünün korneası patlıyor.
Bana söyleyin ne yapayım.Uzak şehre mi gideyim,intihar mı edeyim napayim kurtulmak için.Sürekli bir olay.
Su testisi su yolunda kırılır. Annenin kurtulmasına şükret ve baban olacak şahısla ilgili şeylere üzülmeyi bırak. Belli ki iğrenç, hastalıklı bir tip. Şehir değiştirip iz kaybettirme şansınız varsa bu tabi ki en pratik yol. Adamı yok say ve yoluna devam et, farzet ki öldü. Zaten ölecek de bu gidişleBabamla annem ayrı.Babam bu zamana kadar hayatı bize zehir etti.Annemle ayrıldı daha beter oldu.Evlendi,kadınla karakolluk oldular.Kadının damadı evine gelip darp etti.Kadını öldürücem vuracam hapise gircem dedi.Bu arada kadını darpten hapise girdi çıktı.
Ve unuttuğum birçok şey var.Sinirden ne yazacağımı unuttum.Gece kendisi gibi saçma bir arkadaşı ile kavgaya karışıyor.Ve iki göze yumruk alıyor.Gözünün korneası patlıyor.
Bana söyleyin ne yapayım.Uzak şehre mi gideyim,intihar mı edeyim napayim kurtulmak için.Sürekli bir olay.
Neden sahip çıkmaya çalışıyorsun ki bu adama, ne gerek var. Sen sahip çıktıkça daha da şımarıyordur kesin.Ben evliyim.Kiramız uygun,işim evime yakın.Annemin keyfi yerinde.Dedemden kalan maaşı alıyor.Tek gözü kör kalacak.Ve diğeri çok az görecek.Maalesef atsan atılmıyor satsan satılmıyor dedikleri bu olsa gerek
Annemlerin orda böyle bi adam vardı. Şiddet alkol kumar ne ararsan vardı. Aonra tek başına kaldı. Başka kadınla evlendi,ayrıldı. En son ölüsü evde tek başına koku yapınca bulundu. Acımıyorum böyle tiplere. Ne yapıyosa tek gözüyle onu yapmaya devam etsin.Babamla annem ayrı.Babam bu zamana kadar hayatı bize zehir etti.Annemle ayrıldı daha beter oldu.Evlendi,kadınla karakolluk oldular.Kadının damadı evine gelip darp etti.Kadını öldürücem vuracam hapise gircem dedi.Bu arada kadını darpten hapise girdi çıktı.
O güç size lazım, dedi ya. İstemsiz gülümsedim. Kadın sonuna kadar haklı, dinleyip toparlanmak lazımSiz artık yetişkinsiniz, ayrı bir hayatınız var.
Evet karşıdaki babanız ve bu size ağır geliyor ama bu konuda dengeye ihtiyacınız var.
Aşağıdaki video eminim yardımcı olacaktır.
Kolaylıklar diliyorum.
O güç size lazım, dedi ya. İstemsiz gülümsedim. Kadın sonuna kadar haklı, dinleyip toparlanmak lazım
Belki bu onun aklını başına getirir. Kimi insan bir tülü akıllanmıyor. Gelmişsin kaç yaşına ilk evliliğin içine etmişsin ikinciyi neden yapıyorsun?(ben de 33 yaşımda boşandım.)Ben eskiden çok kötü olsun isterdim.Bize çok eziyet etti.Çok fakirlik çektik.Ama şimdi üzülüyorum haline.Sürekli bir olaya karışıyor.7 de ameliyata girdi halaa çıkmadı.Bundan sonraki hayatında belki de kör kalacak.Ve gözleri zaten tam görmüyordu
Baban hırlı bir yerde ölmez.Babamla annem ayrı.Babam bu zamana kadar hayatı bize zehir etti.Annemle ayrıldı daha beter oldu.Evlendi,kadınla karakolluk oldular.Kadının damadı evine gelip darp etti.Kadını öldürücem vuracam hapise gircem dedi.Bu arada kadını darpten hapise girdi çıktı.
Kendi dusunecek. Kocaman adam sacma sapan davranirsa sonuclarina katlanacak.Evet zararı olmadı ama haline üzülüyorum.Ne kadar eziyet ederse etsin kötü olmasını istemem.Ve doktor koahtanda şüphelendi.Kör kalma ihtimali yüzde 70
hastaneden karakoldan sürekli bu kızı arayacaklar kiGörüşmek zorunda mısın
konu sahibi evli çoluğu çocuğu var belkiSu testisi su yolunda kırılır. Annenin kurtulmasına şükret ve baban olacak şahısla ilgili şeylere üzülmeyi bırak. Belli ki iğrenç, hastalıklı bir tip. Şehir değiştirip iz kaybettirme şansınız varsa bu tabi ki en pratik yol. Adamı yok say ve yoluna devam et, farzet ki öldü. Zaten ölecek de bu gidişle
Yazınızdan siz babanızla yaşıyorsunuz bekarsınız ve onlara mecbursunuz gibi anlaşılıyor oradan kaçmaya çalışıyorsunuz diye düşünmüştüm onun için sordum annenizle yaşama durumunuz var mı diyeMaalesef.Ben evliyim.Annem kardeşimle yaşıyor.Anneme dedemden miras kaldı.Maddi durumu düzelecek biraz inşallah
ilgilenmeyin, yaşını başını almış koskoca adam hayatını yoluna sokamamışsa siz hiç sokamazsınız.Babamla annem ayrı.Babam bu zamana kadar hayatı bize zehir etti.Annemle ayrıldı daha beter oldu.Evlendi,kadınla karakolluk oldular.Kadının damadı evine gelip darp etti.Kadını öldürücem vuracam hapise gircem dedi.Bu arada kadını darpten hapise girdi çıktı.