Bu da bizim pek pozitif hikayemiz :)

Emira SY

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
11.972
28.991
Oğlum Mehmet Salih'imin ondan en umudu kestiğim anda müjdesi gelmişti. 2. Evlilik yıldönümümüz 8 gün kala görmüştüm çift çizgiyi. Hamile olduğum günler hayatımın en güzel ve özel günleriydi. En başından beri hissediyordum oğlumun erken geleceğini. 31. Hafta sancım tuttu ancak ben Doğum sancısı olduğunu anlamadım bile. Saatler sonra eşimin ısrarıyla hastaneye gittik ve doktor %90 bu gece doğacak dedi. İlaçlarla bebeği durdurmaya çalıştılar çok şükür durdu ama benim için en zor günlerdi. 6 hafta daha ilaçlarla bebeğimle aynı bedeni paylaşabildim çok şükür ve sonunda 18 haziran akşamı iftara yarım saat kala birden suyum geldi :anneadayı: su geldikten sonraki sancılar öncekilere benzemiyordu. Heyecandan dizlerim titremeye başladı. Kafamı hemen toparlayıp son hazırlıkları yaptım. Doğumda gücüm yerimde olsun diye hemen Medine hurması ve muz yedim. Oğluma kavuşacağım için çok heyecanlıydım. Sancı geldikçe salavat çekiyordum sancı aralarında eşimle şakalaşıyorduk :KK48: saat 11 civarı sancı iyice şiddetlendi hastaneyi birbirine katıyordum bağırarak :KK22: bir taraftan da Allah'a isyan etmiş gibi olmayayım diye Allahım sana çok teşekkür ederim diyordum :KK70: saat 12 yi geçti ve beni Doğum haneye aldılar, artık günlerden 19 hazirandı. Oğlum babalar gününde dünyaya geldi:anne:

Ebemiz çok iyiydi ve bana cesaret veriyordu. Oğlunun saçlarını bile görüyorum hadi çok az kaldı az sonra oğluna kavuşacaksın diyordu. Ben daha saatler sürecek zannediyordum :KK33: en sonunda doktorum da geldi ve 3 ıkınmada oğlum kucağımdaydı:anne:oğluma ilk söylediğim şey ağlama annem demek oldu :KK68: öyle büyük bir mucize ki ellerini ayaklarını inceledim sanki 40 yıllık tanıdığım biri uzak bi yoldan gelmiş gibi onu öyle çok özlemişim ki...
oğlumu kontroller için alıp götürdüler ben hala Doğum koltuğundaydım. Az önce yaşadığım korkunç acı bir anda yok olmuştu. Dikişler için doktor hiç kımıldamadan durmamı söyledi. Ben o an mutluluktan sarhoş olmuş gibi şarkılar söylüyordum :-) sonra beni temizlediler temiz kıyafetlerimi giydirdiler odama aldılar. Eşim doğumhanenin kapısındaydı iyi misin dedi ben gülüp el salladım doğurdum dedim :KK71: odama geçince oğlumu beklemeye başladım habire oğlum ne zaman gelecek oğlumu getirin deyip durdum. En sonunda getirdiler, hemşirenin yardımıyla emzirmeye başladım. Dünyanın en muhteşem duygusuydu:anne: sonra eşimin kucağına oğlumu verdiler o bakışları asla unutamam. En son o bakışları eşimle ilk görüştüğümüzde görmüştüm. Aşık gibi hayran gibi şaşkın gibi... sanki aylardır hamile olduğumu bilmiyormuş da o an baba olduğunu öğrenmiş gibi :KK70:
Hani derler ya Doğum yapınca kötü şeyleri unutuyorsun diye aslında bir saniyesini bile unutmadım ama İnanın saçının teline bile bedel olamaz onca sancı... hatta Doğum biter bitmez "şuanki bildiklerimle ikinciyi çok kolay doğururum acemilikten bunu geç bile doğurdum" diye düşündüm :-) toplam 4 saat sancıyla oğlumu sağ Salim kucağıma aldım elhamdülillah:anne:
Darısı tüm bekleyen hamilelere ve bebiş isteyenlere olsun inşallah:KK200:

Maşallah ne tatlı anlatmışsın,
Olsada şu dakika dogursam diyesim geldi :KK70:

Amin inşallah :KK200:

İnşallah hayırlısıyla rabbim nasip etsin canım sana da :) benim küçük danam 15 aylık oldu bile ama hala ilk gün gibi aklımda her saniyesi :)

Çok tatlısın. Anlatımına bayıldım. Rabbim sağlık sıhhât versin inşallah size. :dua::KK200:

Canım benim sen de sağlıkla kucağına al evladını inşallah :KK68: bugünlerin tadını doya doya yaşa çünkü gerçekten göz açıp kapayana kadar bitmis olacak :)

Cok guzel anlatmissin Allahim sag salim saglikla mutluluk huzurla yuvanizda buyutmeyi nasip etsin... Boyle guzel hikayeler darisi biz bekleyenlere olsun insallah

Cok guzel anlatmissin Allahim sag salim saglikla mutluluk huzurla yuvanizda buyutmeyi nasip etsin... Boyle guzel hikayeler darisi biz bekleyenlere olsun insallah

İnşallah canım Rabbim size daha güzel doğumlar nasip etsin :KK68:

Amin insallah cok tesekkurler bende senin gibi ilk gunden bugune erken dogurcam gibi hissediyorum .. ayy cok heyecanli geciyor son zamanlar ne zaman olcak diye her gece tetikte yatiyorinsan acaba bugun mu diye :)

merhaba.
dikişlerinizle ilgili sorun yaşadınız mı acaba? en çok pndan korkuyorum. bir de özel olmazsa genişleme, sarkma gibi olumsuz şeyler yaşadınız mı

X