Bu da bizim iç tadilatını yeni bitirdiğimiz evimiz

azra3434

Rabbi hebli mines salihin
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
3.636
74
643
45
hpim1023.jpg

Evınız hayırlı olsun canım cok guzel zevklı, Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsın ınsallah..

çok güzel olmuş canım....özellikle mutfak ve banyo çok hoş olmuş...
yeni evinizde sağlıklı ,mutlu ve huzurlu oturun ömür boyu

çok güzel tavanlar harika sizin tasarmınızmı ama içine yerleştikten sonrada ekleyin olurmu

Tavanları mutahit yaptirmis canım bizde cok begendik. Beyaz esyalarimizi aldik ama onlari ceyiz serilmesine yakin baglatmayi dusunuyorum. Mobilya arayisindayiz su an alalim yerlestigimizde yine eklerim leptapcim cok tesekkur ederim.

çok güzel olmuş canım....özellikle mutfak ve banyo çok hoş olmuş...
yeni evinizde sağlıklı ,mutlu ve huzurlu oturun ömür boyu

özloşcum cok teşekkür ederim güzel dileklerin için allah hicbirimizden eksik etmesin huzur saglik mutlulugu:1hug:

:nazar:canım tertemiz pırıl pırıl bi ev çok beğendim ya güle güle otur sanırım bu kira değil sizin. çünkü 6 ay var demişsin düğüne. çok beğendim. :nazar:

:nazar:canım tertemiz pırıl pırıl bi ev çok beğendim ya güle güle otur sanırım bu kira değil sizin. çünkü 6 ay var demişsin düğüne. çok beğendim. :nazar:

Canım çok teşekkür ederim daha güzeli senin olur inşallah. evet satın aldık. Bu hale getirene kadar canımız çıktı nişanlimla ikimiz yaptik herseyini temizligini dahil ama değdi galiba çekilen yorgunluga sıkıntıya strese ama daha cok sey var yapılcak

Canım hayırlı olsun, gerçekten çok modern ve güzel gözüküyor. Banyo, mutfak ve tavanlar çok şık. ıyi günlerde oturun :nazar:

Back
X