Bu da bizim evimiz ela0624

evin çookk güzelmiş özellikle kırmızı köşe takımına bayıldım hepsi harika Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin a.s. :nazar:

ay cok güzel evin var canim allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah cok güzel dösemisiniz evinizi

ay tatlım allah can sağlığıyla eşyaları eskitmek nasip etsin...
en mutlu anların bu yuvada geçsin. gıcır gıcır eşyalara bakmak çok keyifli oluyor...:)

Allah huzur,mutluluk,sağlığı yuvanızdan hiç ama hiç eksik etmesin canım..
Evine tek kelime bayıldım.Allah herkeze nasip etsin inşallaha.s.

evine bayıldım yaa süper hele banyodaki mor paspaslar çoook şeker bide kırmızılı siyahlı koltukların süper allah güle güle oturmayı nasip etsin:))

Çok şirin bir evin var çok beğendim. :nazar:
Dantel örtülerinde çok hoş bir hava katmış bence.

canım evine bayıldım harikaaa.. tam istediğim gibi... güle gülke huzurla oturun evinizde...

canım ayyyy çok kokoş bir ev.simsıcacık bir yuva.allah mutluluğunuzu daim etsin.Şeniz

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
beğendiğinize çok sevindim
allah herkeze daha iyilerini huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.
a.s.:enbuyukkk:

Bu bölümün konularına baktığımda kendimi ev gezmelerine gitmiş gibi hissediyorum:asigim:Çok ama çok güzel bir evin var cnm Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin..Abimlerin eve çok benziyor eşide böyle pırıltılı dalmaçyalı şıkır şıkır el işlerini çok sever ve böyle süsler püsler çokta cici görünür.. Çok öpüyorum evinin güzelliği kadar güzel bir yaşam dilerim sana a.s.

Bu bölümün konularına baktığımda kendimi ev gezmelerine gitmiş gibi hissediyorum:asigim:Çok ama çok güzel bir evin var cnm Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin..Abimlerin eve çok benziyor eşide böyle pırıltılı dalmaçyalı şıkır şıkır el işlerini çok sever ve böyle süsler püsler çokta cici görünür.. Çok öpüyorum evinin güzelliği kadar güzel bir yaşam dilerim sana a.s.

canım çook teşekkür ederim :1hug:içtenliğin ve güzel sözlerin için aminn
keşke herkez aynı şehirde olsa daha yakından tanısakta birbirimizi gerçekten ev ziyaretleri yapsaka.s.
bende çok öpüyorum seni :1hug:a.s.

eviniz cidden çok güzel zevkinize bayıldım kırmızılar süper olmuş değişik
demek sizde Ankaradasınız hımm komşuyuz desenize
benimde salonumda kuzum
mutfaktada aynı turuncu çöp kutumdan var
güle güle oturun

Back
X