• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da bizim düğünümüz :)

benım gelınlık modelımın aynısı ama benımkının desenlerı kucuk cıceklerdı bıraz daha degısıktı desenı ama model aynısının tıpkısı

Bende gerçekten çok beğendim. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Gelinliğiniz de halikularde:nazar:
Allah herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:

krem çok asil durmuş
ama ben özellikle fonda çiçek böcek böcek uzay yolu saman yolu v.s kullanmadığınız stüdyo resimlerinizi beğendim..

mutluluklar dilerim..

öncelikle mutluluklar dilerimm allah biryastıkta kocatsın size bazı sorular sorabili,rmiyim?gelinliğin aysiradanmı aldın bir yıldır aklım bu gelinlikde benim düğün seneye ve kesin bu gelinlik olmasını istiyorum ama benim göğüsler çok büyük ben arkayıda ön gibi yapmayı düşünüyorum ama göğüskısmı rahat mı değil mi merak ediyorum birde kaça aldınız internette 2000 küsürdü sanırım bana yardımcı olursanız ona göre hayalimdeki gelinlikden vazgeçip yeni bi gelinlik bakacam şimdiden sağolun tekrar mutluluklar

gelinliğin,saçın,duağın fln hepsi süper olmus mutluluklarrrrrr:nazar:

öncelikle mutluluklar dilerimm allah biryastıkta kocatsın size bazı sorular sorabili,rmiyim?gelinliğin aysiradanmı aldın bir yıldır aklım bu gelinlikde benim düğün seneye ve kesin bu gelinlik olmasını istiyorum ama benim göğüsler çok büyük ben arkayıda ön gibi yapmayı düşünüyorum ama göğüskısmı rahat mı değil mi merak ediyorum birde kaça aldınız internette 2000 küsürdü sanırım bana yardımcı olursanız ona göre hayalimdeki gelinlikden vazgeçip yeni bi gelinlik bakacam şimdiden sağolun tekrar mutluluklar

canım evet aysiradan aldım..eskişehir aysiradan..fiyatı 2070+ duvaktı .2300e yakın tutuyodu pazarlıkla yaklaşık 2000e geldi...bir de o zaman (ağustos sonu) gibi worlcard kampanyası vardı,10 taksit yaptılar 2000e..
model arkadan ipli baglı oldugu için -5 +5 kg gibi bi serbestlik saglıyor bu bir avantaj..göğüs kısmı rahattı..ipli oldugundan bedenine göre sıkıp gevşetebilirsin..ben rahat ettim..başka sorun varsa sorabilirsin canım

canım evet aysiradan aldım..eskişehir aysiradan..fiyatı 2070+ duvaktı .2300e yakın tutuyodu pazarlıkla yaklaşık 2000e geldi...bir de o zaman (ağustos sonu) gibi worlcard kampanyası vardı,10 taksit yaptılar 2000e..
model arkadan ipli baglı oldugu için -5 +5 kg gibi bi serbestlik saglıyor bu bir avantaj..göğüs kısmı rahattı..ipli oldugundan bedenine göre sıkıp gevşetebilirsin..ben rahat ettim..başka sorun varsa sorabilirsin canım

ayy canım benim çok sağol inan içimi rahatlattın 2000 iyi diktirmişsin canım dışarda daha uyguna dikiyorlar am akendi yeri gibiolmaz gibime geliyor,şu göğüs kısmıda kafama çok takılıyordu allah tekrardan mutlu mesut etsin canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tekrar çok sağol canımmm

Back