Bu da Bizim Alyansımız

goyasghost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
306
2
116
Öncelikle tüm kk hanımlarına tesekkur ederim , buradan o kadar fikir aldım ki..
Herkesin Rabbim gönlundekini versin ,
ben de fikir olsun istedim
Nişan yastıgımız ve alyansımız ♥

bayıldım cok hoşş bu klasik modelleri ehr zaman hoşuma gitmiştir..ben de ilerleyen zamanlarda değiştirip bundan almayı düşünüyorum

Bizimkide aynısı ve bence piyadaki en güzel yuzukler ve alyansın baska moedli olmamalı bence:)

evet canım evlenınce de degiştirmcez yuzuklerımızı , göze çogu yuzuk hos gelebilir ama bu cok asıl duruyor ayrı bır havası var bence güle güle bir ömür kullanalım ınsallah

bayıldım cok hoşş bu klasik modelleri ehr zaman hoşuma gitmiştir..ben de ilerleyen zamanlarda değiştirip bundan almayı düşünüyorum

çok tesekkur ederim cnm bencede almalısın ayrı bır havası var bence bir de bizim alyansları , 7tasımı, tektasımı babam elleriyle kendı yaptı yeri ayrı benım ıcın özellikle alyansların

evet canım evlenınce de degiştirmcez yuzuklerımızı , göze çogu yuzuk hos gelebilir ama bu cok asıl duruyor ayrı bır havası var bence güle güle bir ömür kullanalım ınsallah

Aminnn canım.. Bide erkeklerde kullanabiliyo bunu. Ve kesin belli nişan yuzugu oldugu:)

Aminnn canım.. Bide erkeklerde kullanabiliyo bunu. Ve kesin belli nişan yuzugu oldugu:)

aynen canım amınn kesınlıkle katılıyorum sana henuz alışamadık daha 5 gun oldu ama , çok guzel bır duygu ama allahım herkese nasip etsin

Çok güzeller aşkla takın

çokk tesekkurler cnm ınsallah bır omur askla takalım cnm senın evdeki nişanın benı cok yonlendirdi diyebılırım gizli takıipçinim düğün tarihinizi belirlemenize cok sevındım darısı bizim basımıza insallah sen de mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva kurarsın

Allah mutluluğunzu daim etsin canım :) kısmetse benimde sözüm olucak önümüzdeki hafta yüzüklerinize bayıldım bende böyle bisey tercih edicem muhtemelen :)

Amin çok teşekkürler güzel dileklerin için :) inşallah istediginden daha güzel bir nişan olur, fikir verdigime sevindim Allah daim etsin inşallah

çok güzeller canım Allah uzun ömürle mutlulukla hayırlısıyla takmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…