• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Bizim Alyansımız

goyasghost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
306
2
116
Öncelikle tüm kk hanımlarına tesekkur ederim , buradan o kadar fikir aldım ki..
Herkesin Rabbim gönlundekini versin , :31:
ben de fikir olsun istedim :nazar:
Nişan yastıgımız ve alyansımız ♥:nazar:
$bb (1) - Kopya.JPG
$bb (2) - Kopya.JPG

bayıldım cok hoşş bu klasik modelleri ehr zaman hoşuma gitmiştir..ben de ilerleyen zamanlarda değiştirip bundan almayı düşünüyorum :16:

Bizimkide aynısı ve bence piyadaki en güzel yuzukler ve alyansın baska moedli olmamalı bence:)

evet canım evlenınce de degiştirmcez yuzuklerımızı , göze çogu yuzuk hos gelebilir ama bu cok asıl duruyor ayrı bır havası var bence güle güle bir ömür kullanalım ınsallah :16:

bayıldım cok hoşş bu klasik modelleri ehr zaman hoşuma gitmiştir..ben de ilerleyen zamanlarda değiştirip bundan almayı düşünüyorum :16:

çok tesekkur ederim cnm bencede almalısın ayrı bır havası var bence :12: bir de bizim alyansları , 7tasımı, tektasımı babam elleriyle kendı yaptı yeri ayrı benım ıcın özellikle alyansların:38:

Aminnn canım.. Bide erkeklerde kullanabiliyo bunu. Ve kesin belli nişan yuzugu oldugu:)

aynen canım amınn :16: kesınlıkle katılıyorum sana henuz alışamadık daha 5 gun oldu ama , çok guzel bır duygu ama allahım herkese nasip etsin :16:

Çok güzeller aşkla takın :16:

çokk tesekkurler cnm ınsallah bır omur askla takalım:16: cnm senın evdeki nişanın benı cok yonlendirdi diyebılırım gizli takıipçinim düğün tarihinizi belirlemenize cok sevındım darısı bizim basımıza insallah sen de mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva kurarsın :12::17:

Allah mutluluğunzu daim etsin canım :) kısmetse benimde sözüm olucak önümüzdeki hafta yüzüklerinize bayıldım bende böyle bisey tercih edicem muhtemelen :)

çokk tesekkurler cnm ınsallah bır omur askla takalım:16: cnm senın evdeki nişanın benı cok yonlendirdi diyebılırım gizli takıipçinim düğün tarihinizi belirlemenize cok sevındım darısı bizim basımıza insallah sen de mutlu huzurlu aşk dolu bir yuva kurarsın :12::17:
Amin çok teşekkürler güzel dileklerin için :) inşallah istediginden daha güzel bir nişan olur, fikir verdigime sevindim :17:Allah daim etsin inşallah

Back