Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle güle güle oturun evinizde........Biraz gözüme çarpan şeyler oldu şu oturma odandaki deri sehbanın üzerindeki fotoğraflar kötü durmuş bence....Msanın şıklığını bozmuş sanki.....
Bir de salonun üzerindeki o mavi şey mum mu...*?? O da HOş görünmüyor göze......
Merhaba arkadaşlar. 1 bucuk ayı doldurdum evlılıgımde ve çok şükür herşey güzel gidiyor.
Evimin resimlerini paylaşmak istedim yorumlarınızı merak edıyorum yalnız herşey tam değil yavaş yavaş ufak tefeklerı almaya çalışıyoruz fırsat buldukça.
Özellikle salon konusunda fikir verecek olan varsa da çok mutlu olurum çunku orası renksız oldu nasıl renk katabılırım bılemıyorum. Evin düzeni ve eşyalar hakkında fikir önerilere de açıgım teşekkürder şimdiden:)
Eki Görüntüle 632080 Eki Görüntüle 632081 Eki Görüntüle 632082 Eki Görüntüle 632083 Eki Görüntüle 632084 Eki Görüntüle 632085 Eki Görüntüle 632086 Eki Görüntüle 632087 Eki Görüntüle 632088 Eki Görüntüle 632089 Eki Görüntüle 632090 Eki Görüntüle 632091 Eki Görüntüle 632092 Eki Görüntüle 632093 Eki Görüntüle 632094 Eki Görüntüle 632095 Eki Görüntüle 632096 Eki Görüntüle 632097
SZSSZS selam,
öncelikle tebrik ederim, Allah bir yastıkta kocatsın, huzurla..
salona tamamen zıt bir renkte örtü, yastık, aksesuar alabilirsin..
mesela bu salona koyu turkuaz, fuşya güzel gidebilir..hatta 2 rengi birden de kullanabilirsin yastıklarda..
ayrıca oturma odasındaki halını çok beğendim, klasik örneklerden çok uzak ya da ben ilk kez gördüm bu modelleri..
güle güle kullan, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
Eminim daha şık dırmuştur....Güle güle oturun , hep mutlu olun...En güzeli bu bence....teşekkür ederim. Aslında o masanın uzerındekı fotolar o gunluk denemek ıcın koymustum su an uzerınde sadece çiçek var hatta yeşil yapraklı bır resımde görünüyor. O mavi şey de mum değil halı kaydırmaz dürülmüş şekilde:) Onu mavi renk aksesuar odaya yakışır mı dıye oylesıne koymuştum:)
oturma odanı cok begendım ama ben aynı evın ıcıne kahve tonlarını vbe grı tonlarını semvıyorum bır butunoluk olusturmuyor gıbı gelıyor
salonunuda begendım ben
sen benım salonumu gorsen sende gene sıyah var bende oda yok :)
ben cok begendım ha bırde yatak odasındakı kalın perdelerını sevmeıdm bırde yatagın cok yuksek geldı yatak ortusu kısa gelıyordur muhtemelen
salonun yeni haliyle daha güzel güle güle oturman dileğiyle
eşya seçimi ve renkler benim tarzımı yansıtmıyo pek..
ama güle güle sağlıkla huzurla oturun..mutluluğunuz daim olsun inş![]()