bu da benim yeni halılarım

kedi dili

EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK!
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
830
7
arkadaşlar bunları çok hoşuma gittiler,koridora ve girişe farklı bir hava kattılar $Photo-0758.jpg

$Photo-0752.jpg

$Photo-0753.jpg

$Photo-0757.jpg

belki komik gelebilir size ama iki oğlu oldu için birde eşim var hep evimde erkekler:1ninca:,ve bütün evi(mutfak hariç:nazar:)onlara göre tasarladımbuyrunnnnnnnnn,hiç pembe vea çiçekli gibi şeyler evimde yoksengözlerimebaksanab,hep modern ve çizgili şeyler,elbette çok hoş:nazar:,gelenler bayılıyor,ama bende bir bayan olarak biraz da ciciler istiyorum:kedi:,shegi halı alıcaktım,ama sonra boşver dedim ve biraz benim çok istediğim olsun,bunları görünce çok beğendim,deseni çok cici,eşim al çok istiyorsun belli,ve aldı bana,o shagi de salona alıcam,siparış verdim 1 haftaya kadar gelirler dediler
UrunResimGoster.asp
işte bu model gelecek:nazar:

ccanım güzel modeller bu benim salon halıma benziyor bej tonları herşeye uyum sağlıyor zaten gülegüle kullan

salon için aldıgın cok hoşmuş, özellikle kahve yada krem koltuklarla süper durur..güle güle kullan.

Çok güzelmiş halılarınız güle güle iyi günlerde kullanın :nazar:yolluğunuzun markası ne ben pek halıda desen beğenmiyorum, ama hakikaten hoşuma gitti, ağız tadıyla kullanın.

Bu yolluklar benimkilerle aynı sanırım çin makina halısı diye geçiyor ama hiç kullanışlı değil.temizliğiyle ilgili bir öneride bulundularmı?Salon için olan harikaymış güle güle kullanın

Çok güzelmiş halılarınız güle güle iyi günlerde kullanın :nazar:yolluğunuzun markası ne ben pek halıda desen beğenmiyorum, ama hakikaten hoşuma gitti, ağız tadıyla kullanın.
çok teşekür ederim canım:1hug:,bunlar,merinos klasik nepal serisi,çok güzelleropuyorumnanaktan,desenler de çok çeşidi vara.s,temizliği kolay:sm_cool:,garantisi de 2-3 yıl,ben fabrika satış mağazadan aldımyerimseniben,normal mağazadan alsaydım 150tl daha pahalıya alırdımyerimseniben..:nazar:

Bu yolluklar benimkilerle aynı sanırım çin makina halısı diye geçiyor ama hiç kullanışlı değil.temizliğiyle ilgili bir öneride bulundularmı?Salon için olan harikaymış güle güle kullanın
evet eskiden çin makine halı diye geçiyordua.s,ama şu an TÜRK yapımıturkbayragi ve çok kalitelialkisalkisalkis,ayrıca bunları rahat bir şekilde halı yakamaya gönderebilirim:eek:,benim mutfağımda da bu tip halılar vara.s,bir tek desen farklı,üç yıldır kulanıyorum,üstüne neler döküldü neler:icecream:,hiç sorun olmadı,sildim bitti,ne koku var ne de lekealkisalkisalkis,sonra yıkamaya gonderdim,ve hiç bozulmadı bugüne kadar:nazar:,bu ay sonu da yıne göndericem yıkamayaa.s.,ama benim salon için seçtiğim halım yıkamaya gönderilmezdi:çok üzgünüm:,sadece elle selinir,garanti 1,5-2 yıl,ve bir hafta kulandıktan sonra ben geri gönderdim:gitme:,ipler çok çıktı:eek:lmaz:,şu an ben merinos nepal klasıkten almayı düşünyorum salonasengözlerimebaksanab,halı mağazanın müdürü de beni uyarmış,şegiler çoğu zaman süs olarak kulanılıyor,ama bunlar halı,dip boyası ve yüzde 90 yün,antibakterial,ben yolluklardan çok memnunum:nazar::1hug:

merhaba,
ben de salonuma bu tarz halı düşünüyorum. Benimki çok tüy döküyor ve evde de bebeğim var, bu yüzden değiştireyim dedim. Bunların markası Kaşmir sanırım değil mi?:sinifsinif:
hayr, benimki merinos klasik nepalopuyorumnanaktan ve şegiler:gitme: di,hem yolluklar hem salonunda,şegileri geri gönderdim çok ipler çıktı:gitme:,şikayette bulundumyasakkelime,ama yolluklar dan çok memnunumhihoyyyt,salonada bunlar dan alıcama.s,benim de 1 yaşında bebeğimopuyorumnanaktan var ve her şeyı ağazına götüryor:1no2:,bu yüzden klasik nepal aldım -antibakterial,fazla toz tutmıyora.s,ve yüzde 90 yün aldıma.s,-şegiler- hepsi sintetik:1no2:

canım halıların çok güzel güle güle kullan
çin yün halılarını andırıyor desenleri

canım bide antreye serdiğin için çabuk kirleniyormu?
bende antreye bu renkler düşünüyorum
ama csaret edemiyorum

canım bide antreye serdiğin için çabuk kirleniyormu?
bende antreye bu renkler düşünüyorum
ama csaret edemiyorum
teşekür ederim canım,bir şey yok,gayet güzel kir yok,benim ne eşim ne çocuklarım dikkat etmezler:kızgın:,ayakkabı ile dahi basabiliyorlar:eek:klava:,ve hiç bir şey yok:dilcikar:,hafta bir hafif nemli bezle sildim tamamsositososito,ve 6 ayda bir yıkamaya giderler:eek:,ben de çekindim açik renklerden,ama aldımopuyorumnanaktan,iyiki almışımkaydirigubbakcemile5:nazar:

X