Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bunları çok hoşuma gittiler,koridora ve girişe farklı bir hava kattılarEki Görüntüle 19630
Eki Görüntüle 19631
Eki Görüntüle 19632
Eki Görüntüle 19633
çok teşekür ederim canım:1hug:,bunlar,merinos klasik nepal serisi,çok güzelleropuyorumnanaktan,desenler de çok çeşidi vara.s,temizliği kolay:sm_cool:,garantisi de 2-3 yıl,ben fabrika satış mağazadan aldımyerimseniben,normal mağazadan alsaydım 150tl daha pahalıya alırdımyerimseniben..Çok güzelmiş halılarınız güle güle iyi günlerde kullanın yolluğunuzun markası ne ben pek halıda desen beğenmiyorum, ama hakikaten hoşuma gitti, ağız tadıyla kullanın.
evet eskiden çin makine halı diye geçiyordua.s,ama şu an TÜRK yapımıturkbayragi ve çok kalitelialkisalkisalkis,ayrıca bunları rahat bir şekilde halı yakamaya gönderebilirim,benim mutfağımda da bu tip halılar vara.s,bir tek desen farklı,üç yıldır kulanıyorum,üstüne neler döküldü neler:icecream:,hiç sorun olmadı,sildim bitti,ne koku var ne de lekealkisalkisalkis,sonra yıkamaya gonderdim,ve hiç bozulmadı bugüne kadar,bu ay sonu da yıne göndericem yıkamayaa.s.,ama benim salon için seçtiğim halım yıkamaya gönderilmezdi:çok üzgünüm:,sadece elle selinir,garanti 1,5-2 yıl,ve bir hafta kulandıktan sonra ben geri gönderdim:gitme:,ipler çok çıktılmaz:,şu an ben merinos nepal klasıkten almayı düşünyorum salonasengözlerimebaksanab,halı mağazanın müdürü de beni uyarmış,şegiler çoğu zaman süs olarak kulanılıyor,ama bunlar halı,dip boyası ve yüzde 90 yün,antibakterial,ben yolluklardan çok memnunum:1hug:Bu yolluklar benimkilerle aynı sanırım çin makina halısı diye geçiyor ama hiç kullanışlı değil.temizliğiyle ilgili bir öneride bulundularmı?Salon için olan harikaymış güle güle kullanın
hayr, benimki merinos klasik nepalopuyorumnanaktan ve şegiler:gitme: di,hem yolluklar hem salonunda,şegileri geri gönderdim çok ipler çıktı:gitme:,şikayette bulundumyasakkelime,ama yolluklar dan çok memnunumhihoyyyt,salonada bunlar dan alıcama.s,benim de 1 yaşında bebeğimopuyorumnanaktan var ve her şeyı ağazına götüryor:1no2:,bu yüzden klasik nepal aldım -antibakterial,fazla toz tutmıyora.s,ve yüzde 90 yün aldıma.s,-şegiler- hepsi sintetik:1no2:merhaba,
ben de salonuma bu tarz halı düşünüyorum. Benimki çok tüy döküyor ve evde de bebeğim var, bu yüzden değiştireyim dedim. Bunların markası Kaşmir sanırım değil mi?:sinifsinif:
MERSİ canımbuyrunnnnnnnnn,çok sağol şekerimopuyorumnanaktanbence cok kibar asil ve sicak bi goruntusu var cok begendim gule gule kullaninopuyorumnanaktan
çok mersi canım,opuyorumnanaktanÇok kibar..
Mutlu günlerde kullanın
teşekür ederim canım,bir şey yok,gayet güzel kir yok,benim ne eşim ne çocuklarım dikkat etmezler,ayakkabı ile dahi basabiliyorlarklava:,ve hiç bir şey yok:dilcikar:,hafta bir hafif nemli bezle sildim tamamsositososito,ve 6 ayda bir yıkamaya giderler,ben de çekindim açik renklerden,ama aldımopuyorumnanaktan,iyiki almışımkaydirigubbakcemile5canım bide antreye serdiğin için çabuk kirleniyormu?
bende antreye bu renkler düşünüyorum
ama csaret edemiyorum