Mutfak Dekorasyonu Bu da benim yeni evimin mutfağı :)

newjersey

2. meleğim hayırla gel..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
412
9
641
44
Sivas
Henüz yerleşemediğim için mutfağın ham halini görüyorsunuz.Epey birşey eklemeyi düşünüyorum ,fikirlerinize açığım

$DSC_0105.webp$1.webp$2.webp

Harika, bayıldım. Çok iç açıcı, ferah bir mutfak olmuş.

Şahsi fikrim, tezgahı imkan oranında boş bırakın ve modern bir mutfak olduğu için halı bile koymayın (dantelden hiç bahsetmiyorum bile). Ama tabi herkesin zevki başka, ben biraz mutfakta halı düşmanıyımdır, bu kadar hoş bir mutfak görünce fikrimi söylemeden edemedim.

Güle güle, hayırlı günlerde kullanın.

Teşekkür ederim canım,eşim halı delisi.Halı mutlaka olucaktır ama küçük boyutta modern çok sade bir halı olur tahminim

mutfak çok ferah çok şık ama bence dolap sayısı az ama malesef böle şık mutfaklarda da çok dolaap iyi durmuyo bende mutfaktan halıdan hiç hoşlanmam ben bambu halı kullanıyorum koçtaşta falan bbvar bilginize

Tşk ederim arkadaşlar.Dolap sayısı bana da az görünmüştü önce ama çok fonksiyonel bu foto geçen haftadan.Şimdi tüm eşyalarımı yerleştirdim,inan daha birçok yer kaldı alt büyük çekmece dolaplarını tabak için bölmeler var inanılmaz kullanışlı.

güle güle kullanın,çok güzel olmuş.ben tezgahı merak ettim.granit mi başka bir malzeme mi;bir de tezgah uzunluğunu ve mutfağın maliyetini öğrenebilir miyim?

Tezgah mermer canım,6mt * 2.5 mt gibi sanırım.Mutfaktaki bazı eklemeler bana ait sadece cnm müteahit yaptırdı,linea decor

Ahh süper olmuş yaa!! bizde yaptırıyoruz ev hayırlısıyla böyle birşey düşünüyorum bende güle güle kullan canım nede olsa ömrümüzün yarısı mutfakta geçiyo ve bizim için çok önemli :):16::16::16::16::16::16::16:

Back
X