• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim tesettürlü gelinliğim :) beğendiniz mi?

merve56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
844
2
96
Bursa
$DSC00485.jpg Eki Görüntüle 473741

kızlar bu da benim gelinliğim nasıl buldunuz?

yakışmış mı?

yorumları bekliyorum

(kızlar resme tıklaranız daha net belli oluyor gelinlik)

bunlarda dış çekimden

Eki Görüntüle 548333 Eki Görüntüle 548334
Eki Görüntüle 548332 Eki Görüntüle 548331
Eki Görüntüle 548330

Son düzenleme:
Çok beğendim çok kibar şahane bi gelinlik. Mutlulukla giymeni temenni ederim

canım çok güzel olmuş ben tesettürlü gelinliklerde de açık gelinliklerde de hep sade olanları seviyorum çok zarif duruyor inşallah benimki de bitince öyle olur :)

canım çok güzel olmuş ben tesettürlü gelinliklerde de açık gelinliklerde de hep sade olanları seviyorum çok zarif duruyor inşallah benimki de bitince öyle olur :)

gerçekten beğendin mi canım,,

ben de başta tereddütlüydüm işte nasıl olur diye

böyle oldu ilk giydiğimde burun kıvırdım falan ama sonra hoşuma gitti seninki çok güzel canım bitince de tam istediğin gibi olur umarım

Ben çok beğendim canım
Ben gelinlikte abartıyı sevmiyorum, tesettürlü gelinlikte hiç sevmiyorum
Ama baştan aşağı sadece dantel kapalı gelinlikleri de sevmiyorum(benimki malesef öyle oldu)
Tam kararında bir gelinlik güle güle giy

canım maşallah çok sade ve şık bir gelinlik taşlarla sadelik birazda olsa göz alıcı olmuş saten kullanılmış alttan hafif bir kabarıklık var gibi tüller alta ise kabarık yada değil ben bu gelinliğide eteğinide çok çok beğendim maşallah fiziğinde güzel çokta iyi taşımışsın mutlulukla giyin inşallah :16::16::16::16::16::16::16:

canım maşallah çok sade ve şık bir gelinlik taşlarla sadelik birazda olsa göz alıcı olmuş saten kullanılmış alttan hafif bir kabarıklık var gibi tüller alta ise kabarık yada değil ben bu gelinliğide eteğinide çok çok beğendim maşallah fiziğinde güzel çokta iyi taşımışsın mutlulukla giyin inşallah :16::16::16::16::16::16::16:

sağol canım benim daha güzelleri senin olur inşallah resim biraz uzak olduğu için belli değil heralde ama saten değil tatlım şantuk diye bir kumaş var ondan

o satenin mat hali diyebilirim evet altta bir kat tül var ben az kabarık olmasını istediğim için böyle kullandılar çok teşekkür ederim yorumun için

öpückler :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Back