Bu da benim salonum:)

çok güzel sade

ay ben bayılırım sade evlere çok süsülü evler benim enerjimi alır az ama öz eşya

zevkli mutluluk ve huzur ile oturun zemuszemus

çok güzel sade

ay ben bayılırım sade evlere çok süsülü evler benim enerjimi alır az ama öz eşya

zevkli mutluluk ve huzur ile oturun zemuszemus

cok tesekur ederim canim bende senin gibi az esya severim , renk cok olmayacak ve esya az olacak , kucuk susler olamayacak :)) gorunumunden cok rahatligi benim icin on pilanda , temizlemesi ve kulanimi kolay olacak
a.s.

fakirhane mi salon böyleyse evin gerisi kimbilir nasıl ne fakirhanesi biz ölelim...güle güle otur ferah ferah...

fakirhane mi salon böyleyse evin gerisi kimbilir nasıl ne fakirhanesi biz ölelim...güle güle otur ferah ferah...

canim gercektende cok naziksin cok tesekur ederim daha iyisi daha ustunu butun isteyenlere olsun insallah mubarek gunde Allahim ummeti muhammet ne diliyorsa ona bol bol versin:Saruboceq: cocuk isteyene cocuk, ev isteyene ev, is teyene is:Saruboceq: aminn

salonun çok hoş Slinn Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

güle güle oturun çok rahat ve güzel görünüyor salonunuz. fakirhane değilmiş pek

güzel canım hele bambularına bayıldım ilk fırsatta alıcam..güle güle huzurla otur..

güzel canım hele bambularına bayıldım ilk fırsatta alıcam..güle güle huzurla otur..

tesekur ederim tatlim cok sagol , bombulari bende cok seviyorum ve ustelik okadar dayaniklilarki sana birsey soylesem belki inanmasin bu bombular 3 seneden fazladir var bende cok dayaniklilar , vazo icinde ozel bir bakimda istemiyorlar tavsiye ederim ne uzuyor ne soluyor yerimseniben

perdelerıne ,bayıldım..çok güzel cnım gule gule otur

ahaa begenen biri cikti yasasin zemuszemus cok turk kadini tarzi olmadigi icin sicak gelmedi arkadaslarima ondan canim:))
sagol tatlim cok tesekur ederim a.s.

güle güle otur canım modern ve tatlı bi salonun var
sadece perde tercihin biraz salon sıcaklığını soğutmuş ama tabi tercihin o olmuş huzurun daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…