• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bu da benim prensesim öykü'nün malikanesi :)

memure06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
82
0
86
39
Ankara
arkadaşlar kızım odası dün geldi. sizlerle de paylaşmak istedim. henüz eksiklerimiz var. avizesi ve halısı yok odasında. bazı kusurları var resimlerde farkettim. siz yabancı değilsiniz teyzeleri. kusurumuza bakmayın artık. şimdilik bu kadar düzenleyebildim. bordür falan almıştım ama yapamadık kiracı olduğum için. sepetimiz gelmedi henüz gelince onu da ekliycem.
oda1.jpg

[
oda2.jpg

oda5.jpg

oda6o.jpg

oda7u.jpg

oda8p.jpg

oda11p.jpg

oda9r.jpg

oda10v.jpg

oda12m.jpg

oda14e.jpg

oda15b.jpg

oda13v.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar resimler neden link halinde çıktı anlayamadım. bilen biri yardım etsin lütfen. yüklediğim resim sitesinde mi bi sorun var acaba. normalde deneme kısmında denedim sitede resim olarak çıkıyordu.. :(

lınklere tıklayınca acılıyo resımler
cok guzel bebegının odası gule gule huzurla buyusun ınsallah:asigim:

canım direct link yukarı taşınmış o linki kullan, birde grafik ekle kısmında yapıştırıyosun linki dimi benim bildiğim böyle oluyo.
maşallah çook güzel olmuş ama hep parça parça çekmişsin ya bi genel görüntüsünü merak ettim, güle güle sağlıkla kullansın prensesin Allah hayırlı doğum nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

tamamdır hepsi canım düzenledim benyerimseniben
bu arada odasıda pek güzelmiş prensesin maaşallah:nazar:

sehnsucht06 ve ikrar arkadaşlarım ve editörümüz teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. daha iyileri sizin meleklerin olsun inş. sehnsucht06 canım genel görüntüsünüde eklicem

Odanız harika olmuş. Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah a.s.

Çok tatlııııı bayıldım maşallah :nazar:.İyi ve sağlıklı günlerde kullansın kızın inş.

valla ne yalan söyleyim bebek olup yatasım geldi süper gerçekten kaydirigubbakcemile2
güle güle kullansın öykü bebek sağlık huzur ve mutlulukla kullansın odasını :emir_bebek:

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.. daha iyileri sizin miniklerinizin olsun

hepsi çok güzel güle güle kullanın . sitelerdenmi aldınız mobilyaları bizde oğluma için alacağız ama henüz gidip bakamadık o yüzden sordum.

hepsi çok güzel güle güle kullanın . sitelerdenmi aldınız mobilyaları bizde oğluma için alacağız ama henüz gidip bakamadık o yüzden sordum.

evet canım sitelerden aldık. tavsiye ederim erker bebekler için çok güzel takımlar vardı denizci takımları özellikle çok revaçta, her mobilyacıda onlardan vardı çok güzellerdi. bizimkisi erkek olmadığı için ondan alamadım ama onlarda da gözüm kaldı. daha iyisi sizin olsun umarım..:CüvCüv:

Back