• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim pembiş klozet takımım

tek tığ şiş ile örülen var bide tunus işi diyorlar
onunda içine ip karıştırılıyor ablam halı ördü bebeğinin odasına
onun farkı bütün tüyler üstde kalıyor halı gibi dibi gözükmüyor çok güzel oluyor ama zor
ben başladım bıraktım :)

Süper olmus canim yaa.Birde örgü bilmeden yapmissin.Bravo vallahi.
Youtube de ne diye arattin,yazarsan bende bir bakarim.Heveslendim vallahi.

alkisalkisalkis çoooooooook güzel ya..! pembe seven birisi olarak bayıldım..ellerine sağlık cnm. birde söylemeden geçemiycem.. küvetin perdesi de çok hoş çok güzel çok cici.. bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum mafoldumbennerden almışsın o güzelliği cnm..akannehir

canım çok güzel olmuşta fakat bişey sorcam cevaplarsan çok sevinirim.ben yuvarlak yapmak istiyorum.nasıl yapabilirim???? birde altına herhangi bişeyle kapladın mı? suyu falan çekiyormu?içine onu merak ettim..hazırların yuvarlağını gördüm bi türlü almak nasip olmadı.bu ipi biliyorum arkadaşlar kılçıllı ip diyorlar,ipçilerde var,annem kardeşime bundan atkı yaptı ama ağzına girdiği için kullanamadı...yumuşacık oluyor..sositososito ama yuvarlağını şişle örebilirmiyim yada tığla acaba bir fikir verebilirmiseniz?sevinirim canlarım.güle güle kullan alkisalkisalkis

Yumuşak yumuşak pek güzel olmuş. Basınca ayağı gömülür insanın. Ayrıca rengi de çok güzel. Emeğinize sağlık.

yani gerçekten harika ötesi olmuş bende yaptım güzel olmadı yarım kaldı

bende çk beğendmm yapmayı çk isterm ama beceremekiyaa..:6:güle güle kullan canmm..

üstündeki çiçekleri sonradan yapıp üstüne ekledim
nasıl olmuş kızlar?

dsc00084p.jpg

dsc00085b.jpg

dsc00086odh.jpg

ayyy bayıldım canım. güle güle kullan. banyo perdelerine de ayrıca bayıldım =)

Back
X