Bu da benim pembiş klozet takımım

Ruveydax

Melike'm meleğim
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
1.181
0
356
İstanbul
üstündeki çiçekleri sonradan yapıp üstüne ekledim
nasıl olmuş kızlar?

dsc00084p.jpg

dsc00085b.jpg

dsc00086odh.jpg

ayy bayıldım canım yapımı kolay mı ıpın adını yapılısını ne kadar ıp gıdıyor kac tl bılgı verır mısın cıdden begendım hep goruyorum ama bu hos olmus pembe pembe kaydirigubbakcemile5

ayy bayıldım canım yapımı kolay mı ıpın adını yapılısını ne kadar ıp gıdıyor kac tl bılgı verır mısın cıdden begendım hep goruyorum ama bu hos olmus pembe pembe kaydirigubbakcemile5

canım yapımı çok kolay ben hiç örgü bilmem. youtube dan bakarak öğrendim başlamayı filan. ip bildiğimiz sakallı ip ama kalın olanlardan. içine ip karıştırmadan örüyosun daha kolay oluyo örmesi. 2,5 kg ip gitti ama benim paspas biraz büyük ve ilk başlarda baya sık örmüşüm epey de ağır kendileri:)

ellerine sağlık canım cok güzel olmuş bayılıyorum böyle becerikli hatunlara:lepi:
banyo perden de cok cici bende de aynısının banyo takımı var çok seviyorum cıvıl cıvıl güle güle kullan canım

aaaaaaaaçok güzelmiş,bana da birisi demişti,kendin örsene ,hatta dediğin gibi kalın iplerden ör demişlerdi,benim evdeki halılarımda hazır ipek olanlardan da takım olur demişti,ben de öreyim bari,ii oldu gördüğüm.

ay annemde lilasını örmüştü biraz daha farklı ama muhteşem oluyo eli
ne sağlık canım.........................

çok güzel bende yapmak istiyorum ama o çiçek şekli nasıl veriliyor hiç bir planım yok
şişlemi yoksa tığ ilemi yaptın sen bunu
süper olmuş vallaha

herkese çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim
mehtapcım paspasın kendisini şişle ördüm ama çiçekleri tığla ördüm.
her bi yaprağı bi yuvarlak. sonra birleştirip üstüne diktim.
biraz acemi işi oldu anlayacağın.

elınıze kolunuza saglık valla ....anlamadıgım tek bısey var yıkadıktan sonrada tuyler ılk zamankı gıbı kalıyor mu...bunu merak edıyom bızımle paylasırsan sevınırımopuyorumnanaktan

evet canım şimdiye kadar çok fazla yıkadım tüylerinde en ufak bi değişme olmadı. olacağını da sanmıyorum

Back
X