Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu da benim nişan elbisem

güle güle giy canım hoş ama biraz zayıfla valla evlenince insan dahada kilo alıyor çok fena olursun söylim.azcık fazlan var eğer içindeki sensen....Allah tamamını erdirsin...:teytey:

çok hoş elbisen canım mor favori rengimdir benim de ..
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :asigim:

ya benim elbisem hosuma gitmiyor senağlama önceden de yazmistim arastirmaya fazla vaktim yoktu ama aldiktan sonra o kadar güzel model görmüstüm ki :(
bi arkadas yazmis biraz kilo ver diye evet dogru fazlam var ama dikkat ettim sanki elbisede biraz kilolu gösteriyor yaa senağlama elbisenin kabarikligi karnimda basliyo sanki, ne yapacam ben simdi yaa artik baska elbise istiyorum diyemem ya senağlama

Bana rengi biraz koyu gibi geldi bide bel kısmı çok kalabalık şişkin göstermişşş :/
Yinedeee modeli güzel bence güle güle giy ama renk seçimi daha iyi yapılabilirdi.

maalesef hic icime sinmiyor elbise yaa senağlama o zaman cok aceleye geldi bunu giydim tamam bu olsun dedim ayrintilara hic bakmadim, karin bölgesi cok kilolu gösteriyor gercekten :( bu acaba tarlatandan da kaynaklaniyor olabilir mi? model aslinda tarlatansiz bir modeldi ama satan kadin tarlatanlada giyilir demisti. ya tarlatansiz giyincede popm cok büyük gösteriyooo senağlama napicam ben simdi Nisana 8 gün kaldi senağlama yapacak bisey yok güzel olsun olmasin giycem artik umarim cok takinti olmaz makyajim falan güzel olurda herkes yüzüme bakar :D

Back