Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu da benim nişan elbisem

3kizanasi

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
15
0
286
İstanbul
Kızlar ben doğum günümde yani 10 haziranda nişanlandım 4-5 ağustostada kınam ve düğünüm oldu bizde herşey apar topar gelişince nişan elbisemi diktirme fırsatım olmadı zaten evin içinde sade bi tören olacağı için bu bile abartılıydı aslında ama olsun bi kere oluyo zevkini çıkarayım dimi ama kaydirigubbakcemile3 Mağazalar ve zaman az olunca model seçenekleride az oldu ama içimize sinen bi kıyafet bulabildik fotoları koyuyorum Kına ve düğün fotolarım henüz elime geçmedi onlarıda paylaşırım.

cok hoş bı elbise..romalılar tarzı..arkadasımdaaynısının yeşilini giymişti nişanında..ama ben olsam bende beyaz tercih ederdim...hayırlı olsun nışaınnız,düğününüz,ewliliğiniz...darısı basıma...

ben de begendım elbıseyı helenıstık bı tarz...beyaz olması da cok hoş...aslında kabarık moderller de cok hoş ama mekana ve zamana gore de değişiyo elbisenin tarzı...benim nişanım gündüzdü...o yuzden ağır bişeyler gıyememıştım...asagı yukarı bu kabarıklıktaydı....begndım ama hoş..

maşallahhh allah mutluluğunıuzu bozmasn :))
elbiseyi görünce gözlerim tekrar açıldı
bu elbiseyi ünv mezuniyetim için düşündüm vazgeçip farklı bir elbise aldım içimde kaldı ...
nişanım için düşündğüm vazgeçtim farklı bir elbise aldım yine içimde kaldı ...
allahım artık öylesine bir anda gidip alıp dolaba koyucam bu elbiseden bir tane ki artık içimde kalmasın dolabımda kalsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…