Mutfak Dekorasyonu Bu da benim mutfağım :) Halı ve perde ıcın (mutfagımı dekore etmem ıcın) yardım lütfe

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Merhaba arkadaslar bu da benım mutfagım :) Fakat dekore edemedım...Nasıl halı ve perde kullanmalıyım renkk ve model secımı ıcın yardımcı olurmusunuz ? Sizce mutfagıma kırmızı renk veya gümüş rengi katmalımıyım yoksa nasıl bısey elde edıp guzel bı mutfak olusturabılırım :) Icıne gıren herkesın cok begenmesını ıstıyorum nasıl elde edebılırım

Bu konuda cok bılgsız oldugum ıcın ve hıc anlamadıgım ıcın sızlerden yardım almak istedim...Bana yardım edersenız cok sevınırım...Dilersenız kendınızde fıkrı amaclı resım ekleyebılırısnız :)

Eklentiler

• $20130217_112823.webp
    $20130217_112823.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 3.243
  • $20130217_112826.webp
    $20130217_112826.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 1.194
  • $20130217_112832.webp
    $20130217_112832.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 640
  • $2.webp
    $2.webp
    31 KB · Görüntüleme: 765
  • $6.webp
    $6.webp
    36 KB · Görüntüleme: 530
  • $lale halı (1).webp
    $lale halı (1).webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 607
Son düzenleme:

canım zevkıne bayıldım desem yerıdır :) Cok tesekkur ederım ama bır sorum var bu en sondakı halı varya ona bayıldım markası hakkında bı bılgın var mı canım ? bı de masalardan masası kırmızı cicegli olan ıle masası sıyah sandalyelerı beyaz olanın markası hakkında bılgın var mı canım

öncelikle mutfağın çok güzel güle güle otur içinde sade siyah beyaz grili halı tercih et derin aksesuarlarını ve perdeni kırmızı beyaz ikilisi olarak kullanmanı öneririm:34:

mutfağın çok hoş olmuş bende mutfak ile uğraştığım için gözüme takıldı.şöyle bir baktım da zaten 2 renk yoğun olarak kullanılmış hem dolaplar siyah beyaz hem seramikler bence bundan sonra gerek perde gerekse halıda tek renk kullanmanı öneririm hepsi karışık olmasın mesela sadece kırmızı bir halı ve tezgahta onu destekliyecek kırmızı mutfak gereci ya da bir kırmızı tablo beyaz zebra perde şu pilili olnaları çok beğendim.ya aslında fuşya renkte çok güzel durur.mürdümde olur.ama bundan sonra siyaha yer verme derim ben.özellikle desenli bir halı seçme bundan sonra karman çorman bir şey olur.seramikler desenli dolap kapaklarında desenli halın ve perden düz olsun hatta yemek masasını bile düz renk seç çiçek deseni falan olmasın.benim dolaplar düz beyaz yerler çilli seramik tezgah ve tazgah alnı çilli bir çimstone ona rağmen ben masamı düz cam istiyorum.sadece perdem pembe çiçekli zebra.halı konusuna daha bakamadım :(bu arada masa sandalye fotosu koyan arkadaşıma teşekkür ederim tamda ihtiyacım olan şeylerdi...bende metal ayaklı koltuk bakıyorum bulamıyorum gözüne çarpan bir model varmı?

Son düzenleme:
canım zevkıne bayıldım desem yerıdır :) Cok tesekkur ederım ama bır sorum var bu en sondakı halı varya ona bayıldım markası hakkında bı bılgın var mı canım ? bı de masalardan masası kırmızı cicegli olan ıle masası sıyah sandalyelerı beyaz olanın markası hakkında bılgın var mı canım

canım sana linklerini vereyim eğer almak istersen iletişim bölümünden ulaşırsın yetkililere:)
halı ipek mobilyaya ait Yeni Sezon Halı Modelleri | İpek Mobilya, Ev Dekorasyonu, Mobilya Dekorasyonu

siyah-beyaz masa sandalye Sihirli Kokteyl Mutfak Masası Grubu | Masa ve Sandalye

bu kırmızılı masada mondi mobilyada Mondi Mobilya Sesto Masa Sandalye Takımı diye geçiyor canım

umarım yardımcı olabilmişimdir :)

mutfak siyah beyaz o yüzden aksesuarlarda kırmızı güzel olur ama arkdaşların da dediği gibi sade olmalı. mesela beyaz bir masa kırmızı sandalyeler olabilir. tüllerin beyaz olabilir içinde ince kırmızı çizgilerle. tezgahta da kırmızı bir parça kullanabilrsin. halı da yine içinde siyah olmayan sade bir şey olmalı.

Merhaba arkadaslar bu da benım mutfagım :) Fakat dekore edemedım...Nasıl halı ve perde kullanmalıyım renkk ve model secımı ıcın yardımcı olurmusunuz ? Sizce mutfagıma kırmızı renk veya gümüş rengi katmalımıyım yoksa nasıl bısey elde edıp guzel bı mutfak olusturabılırım :) Icıne gıren herkesın cok begenmesını ıstıyorum nasıl elde edebılırım

Bu konuda cok bılgsız oldugum ıcın ve hıc anlamadıgım ıcın sızlerden yardım almak istedim...Bana yardım edersenız cok sevınırım...Dilersenız kendınızde fıkrı amaclı resım ekleyebılırısnız :)

merhaba, mutfak dolaplarımız aynı uzun zaman olmuş sen yazalı gerçi sanırım mutfaını artık tamamlamışsındır. son halini çok merak ettim banada fikir olması açısından resimlerini paylaşman mümkün müü? bu arad benm beendiğim halı senin paylaştıklarının arasında var sen nasıl bi halı seçtin acaba?

Back
X