Ilk günlerde kanama olması normal canım endişe etme,otururken zaten yan oturabiliyorsun ağrı yapıyor yoksa,özen göster temizliğine.gecmiş olsun
Evet ben cok zor duruma düşmüştüm şükr sonuc iyi,ben açıkcası düştüm demiştim öyle yan oturuyordum yoksa dikkat çekiyor dediğin gibiteşekkür ederim içimi rahatlattın yan otururken etrafındakiler anlıyor mu ? ben daha nasıl yan oturabileceğime alışamadım hep yatıyorum zaten
senin dr da hiç iyi değilmiş muayene ücreti istemiş ve muayene saati konusunda seni zor durumda bırakmış üzüldüm açıkçası
selam canım bugün daha iyiyim inşallah sonucu da iyi olur pazar günü olmasına rağmen çalıştım bütün gün ve zordu. yarın tatilim dinlenmeyi umuyorum salı gününe de iyileşirim birazEvet ben cok zor duruma düşmüştüm şükr sonuc iyi,ben açıkcası düştüm demiştim öyle yan oturuyordum yoksa dikkat çekiyor dediğin gibi
Evet ben cok zor duruma düşmüştüm şükr sonuc iyi,ben açıkcası düştüm demiştim öyle yan oturuyordum yoksa dikkat çekiyor dediğin gibi
Gecmis olaun oncelikle bende bir ara turgay karakayayi dusunmustum ama hic samimi ve guvenilir gelmedi bana. Muaynanesinin yerini yeni degistirmis. Bide sitelerinde yazdiklarinin hepsini okumustum esneme falan olmaz diyodu simdide esneme yapmamasina dikkat edilmesi gerekir falan diyo anlamadim. Seninki cift katmi oldu daraltma yapyimi evlenmene nekadar zaman var kontrole cagiriyomu son kontrol falan? Bide yuzde kac garanti verdi
Her insanın yapısı farklıdır benim 20 gün batmam ve şişliğim oldu,sırf Batıyo diye zaten düz oturamıyo insan,3. Ayını doldurdukdan sonra kontrole mutlaka git,şişlik için buzla masaj yapabilirsn.
şişlikler zamanla gecer canım,dışardan belli olmuyor ameliyat oldugun için rahat tut inş bu zor dönemikolaylıkla atlatırsın tekrardan geçmiş olsun.canım ben dokunduğumda şişlik ve sertlik geliyor dış bölgeden sanki ameliyatlı olduğu belli gibi. 1-2 ay sonra bu durum düzeliyor mu eskisi gibi yumuşak oluyor mu? ve ameliyatlı olduğu dışardan belli olmuyor dimi?
Merhaba bende 2 gün önce plastik cerrah arda katırcıoğluna yaptırdım.ilk günden beri sızıntılar şeklinde kanamam oluyor.yürüyemiyorum ve ağrım var.bana ilaç vermedi kontrole gelmenede gerek yok dedi..sen şuanda kendini nasıl hissediyorsun,agrılar nezaman gecti canım.cok tereddütlüyüm.canım ben dokunduğumda şişlik ve sertlik geliyor dış bölgeden sanki ameliyatlı olduğu belli gibi. 1-2 ay sonra bu durum düzeliyor mu eskisi gibi yumuşak oluyor mu? ve ameliyatlı olduğu dışardan belli olmuyor dimi?
Canim ayse hanima yaptirdiysan niye bide turgay beye gostermek istedin. Bende turgay beye yaptirmayi dusunuyorum harun beyide dusunuyorum aslinda ama kararsizim cok zor bi surecmi bu yamerhaba cok gecmıs olsun canım bende dun yaptırdım baska bır doktora ıyımı yaptım bılmıyorum ve emın değilim hala agrısını cekıyorum senın evlenmene ne kadar zaman var ve suan ne durumdasın bugun turgay beyın yerını aradım bır bayanla gorustum tekrar evlenmeme yakın turgay beyle gorusmeye gıdıcem
canım sana özelden yazdım ama gıttımı bılmıyorumCanim ayse hanima yaptirdiysan niye bide turgay beye gostermek istedin. Bende turgay beye yaptirmayi dusunuyorum harun beyide dusunuyorum aslinda ama kararsizim cok zor bi surecmi bu ya