Bu da benim Işık dolgusu faciam

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
Bir hevesle 1.5 yıl önce “ünlü” Azeri doktora gözaltı ışık dolgusu yaptırmıştım. İnstagramda güzel fenomen kızların yapmış olduğu reklamlar sonucu neyin ne olduğunu bile bilmeden yaptım bunu. Güzel de kazıklandım üstüne. Bu forumda bilen bilir her gözaltı ışık dolgusu düşünene karşı geldim. Dilim çok fena yanmıştı çünkü. Artık doktorun “dişçi asistanı” çıkmasından mı yoksa, gerçekten işlemde gerçekleşebilecek bir komplikasyondan mı orasını bilemiyorum. Ama işlemi yaptırdığım zamandan beri gözaltlarım mahvolmuştu. Doktor hallederim gel dedi ama maalesef olmadı bir krem verdi bunu kullan sonra yine gel dedi hiçbir değişiklik olmadı zaten o ara virüs olayı çıktı. Hatasını düzeltmek istemesi de bir şey tabii ama olmayacağını anladım. Çünkü o zaman massetter botoksum için kendi doktoruma gittiğimde gözaltlarımı görüp bu kadar hassas bi bölgeye bu yaşta dolgu mu yapılır dedi. Kendisi zor da olsa kurtardı beni bu durumdan. Ona çok dua ediyorum. Hepimize geçmiş olsun kaş yapalım derken gözümüzü çıkarıyorlardı belki de. Şu an her türlü işlemi gönül rahatlığıyla yaptırabiliyorum canım doktorum iyi ki var. Gözaltlarımın son durumuna gelecek olursak derim eskisi kadar iyi durumda değil ve eskisinden de mor duruyor bir daha gözaltıma dokundurmam...

Son düzenleme:
Kolojen içmeye başlamayı düşünüyorum gözaltı ve çevrem baya gevşedi. Sizin de krem vs önerileriniz varsa lütfen paylaşın

Doktorunuz kim acaba.. bende gözaltı ışık dolgumdan hiç memnun değilim.. çukurlar oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…