- Konu Sahibi hala_umut_var_mxix
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama:1hug:
kiyamam ben sana..:teselli: kendimi senin yerine koydum.. 4yil olacak dedin ya.. bizim iliskimizde 4yil olacak (17gün sonra) ve ben simdi ondan ayrilsam herhalde yasayan bir ölü olurdum.. kim ne derse desin.. o benim hayatimin anlami..
kiyamam sana yaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Sen elinden geleni yapmışsın arkadaşım,desteğini sevgini hiçbir zaman esirgememişsin,içinden nasıl geliyorsa öyle davranmışsın,güvenmişsin.
En önemlisi onunla bir gelecek hayal etmişsin.
Arkana bakma için rahat olsun kafanda hiçbir soru işareti kalmasın.
Zamanla geçecek unutamayacaksın belki ama alışacaksın.
Belkide böylesi daha hayırlı oldu diyeceksin yarın ya da öbürgün.
Sen yeter ki kendini bu duruma odaklama,gerisi zaten gelecektir,zamanla yerine oturur herşey.
Dilerim hakettiğin biri çıkar karşına.
severken ayrılmanın verdiği bu acı dayanılmazdır.... hele ki, sana bakmaya kıyamayan bu adamın birgün sebepsiz gidişi...insanı en çok ta bilinmeyen nedenler üzüyor...geçiyor arkadaşım geçiyor , ama derin bir iz kalıyor,yıllar geçse de o bilinmezliği sorguluyorsun..''NEDEN'' ?
Canim ben de öyle derdim o benim hayatimin aşki güvenle huzurla sarilabildgm oydu benim.Bence kimse hayatinin anlami olmasin.Bir gün herkes cekip gidebilir ve sen bakakalirsin.Hayatinin merkezinde sevdigin olmasin sen ol bence.benim gibi yaralanirsin sen de Allah korusun.Ben çok üzülürdüm arkadaşlarim sevgilieirnden ayrilinca ama o yapmaz beni birakmaz derdim ona öyle güvenirdimki...İnsallah sizin askiniz bir ömür sürer belli çok mutlusun Allahim ayirmasin:1hug:
Rica ederim canım.Aslında aşk doktoru sayılabilirm.Arkadaşlarım birini aşık etmek istedikleri zaman benden fikir alırlar ve söylediğim yöntemlerle karşıdaki sırılsıklam aşık olur.Bazen öyle olur ki aramaktan soluk aldırmazlar, o zaman biraz fazla mı aşık ettik diye güleriz.İnan ben de elimden geleni yapiyorum iyi olabilmek icin.Bilgisayar kursu,kitaplar,arkadaslar..Yoksa zaman gecmio.Haklisin onu aramam hic dogru degil bundan sonra.Sevmeyen birine zaten ne kadar aglasan ele ne gecerki
cevabin tavsiyelerin çok için tesekkür ederim
Yazdiklarini okurken kendimi buldum sanki yemin ederim...
seni o kadar iyi anliyorum ki!
daglar kadar güvenipte hayal kirikligina ugramak nedir cok iyi biliyorum, tipa tip ayni seyleri yasiyorum su an