• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim gelinlikimmm:)

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
$11.jpg
bakalim begenecek misiniz kizlar:D

dantel işlemleri sanırsam çok sade ve çok güzel ne çok kabarık ne az kabarık ben beğendim mutlu günlerde kullan

modeli kopyalabilirmiyim göğüs kısmı tam istediğim derecede sade canım

tabii canim modeli alabilirsin benim uzerimde belirlemislerdi gogus kismina bn gogusde dekolte istemiyodum oynarken rahat edemem diye sirt dekoltesi verdik:D

ben beğenmedim canım kusura bakma..
çok dantelli
ve dümdüz inmiş aşağıya doğru bence..
ama senin beğenmen önemli olan tabi..
güle güle giy..

Ben çok beğendim çok güzel bir gelinlik ve vücut tipinize çok yakışmış.yaka olayı harika görünüyor.ben çok önem veriyorum gelinliğe.bende çok beğenerek aldım gelinliğimi yine seninkine benzer birşeydi.hala çıkarıp çıkarıp bakıyorum. inşallah sende böyle severek giyersin çok büyülü birşey gelinlik.çok mutluluklar diliyorum şimdiden.

bende çok beğendim. sade şık zarif ayy çok hoşuma gitti... :)):nazar: nazar değmesin.

çok tatlı benim gelinlikime benziyo:)

Ben çok beğendim çok güzel bir gelinlik ve vücut tipinize çok yakışmış.yaka olayı harika görünüyor.ben çok önem veriyorum gelinliğe.bende çok beğenerek aldım gelinliğimi yine seninkine benzer birşeydi.hala çıkarıp çıkarıp bakıyorum. inşallah sende böyle severek giyersin çok büyülü birşey gelinlik.çok mutluluklar diliyorum şimdiden.

cokk cokk tesekkur ediyorumm benim icimee cok sindiii cok begendimmm giyecegim gunu bekliyorummm artikkk az kaldii bakalim:D

tesekkur ederim ikinize de amaa ben pek abarik modelleri sevmiyorumm:D

ben de kabarık sevmiyorum ki hem bu da kabarık :)
benim demek istediğim özellikle bel kısmı filan oturmuyo aşağıya doğru göğüsten kabararak iniyo..

çok zarif olmuş :) Çok da yakışmış :) En önemlisi yüzünün gülmesi canım :) allah mesut etsin :71:

ben de kabarık sevmiyorum ki hem bu da kabarık :)
benim demek istediğim özellikle bel kısmı filan oturmuyo aşağıya doğru göğüsten kabararak iniyo..

bel kismi oturuyooo cicekten oyle duruyodur conku tam gogsun altinda tutmusum bel kismi oturmakla da kalmiyoo baya bi de sikiyo hatta:D

gelinliğin çok zarif ve şık canım ben çok beğendim.. dantel gelinlikleri bende çok seviyorum.. çok kibar durmuş üstünde..
şimdiden mutluluklar dilerim..:71:

ben çok beğendiiimmm. dantel gelinlikleri çok seviyorum. bu klasik ama modası geçmeyen bir model. özellikle kayık yaka detayını çok seviyorum. saçın, makyajın, duvağınla harika bir gelin olacaksın hayırlısıyla. sade bir topuz, güzel zarif bir taç ve gösterişli bir duvak öneririm. Allah mesut etsin...

Back