Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

canım üzgünüm ben gelinliği hiç beğenmedim kırmak istemem....ama fotoğraflara bayıldım ayrıca cok uyumlu bir ciftsinis söylemedn gecemiycem

zevk meselesi tartışılmaz ama çok çok çok abartılı ya her yerden göz yorucu aksesuarlar fırlıyor keşke daha sade bir kaç aksesuarla tamamlasaydınız, hiç tarzım değil ben şahsen giymezdim ama sizin içinize sinmiş giymişsiniz yüz güzelliğinize diyecek lafım yok çok tatlısınız Allah mutlu mesut etsin çok yakışıyorsunuz eşinizle :)

gelinlik tarzım değil ama fotoğraflarınıza bayıldım :)
kolunuzdaki aksesuar da hoşmuş..

canım üzgünüm ben gelinliği hiç beğenmedim kırmak istemem....ama fotoğraflara bayıldım ayrıca cok uyumlu bir ciftsinis söylemedn gecemiycem

gelinlik tarzım değil ama fotoğraflarınıza bayıldım :)
kolunuzdaki aksesuar da hoşmuş..

teşekkür ederim arkadaşlar bende tam abartı abartı abartı delisiym bu gelinlik tam benm tarzımdı :)opuyorumnanaktan

katılıyorum a.s a.s

tek kelimeyle muhteşem omuşsun çok yakışmışsınız ALLAH mutlulugunuzu daim etsin

çok yakışmış, klasik gelinliklerden çok farklı. ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Ben duvağı pek sevmedim , benim tarzım diil o yüzden sanırım , yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz , size bir ömür mutluluklar diliyorum ...

gelinliğe değil taşıyana bakmak lazımm:)) çok güzel taşımışsın gelinliği canım sana biçilmiş kaftan gibi:))) duvağını beğenmedim benim için abartı ama sendi itici durmamış aksine ayrı bi hava vermiş, tacında öyle=)) bir ömür boyu mutluluklarr... çok çok çok mutlu oll

duvağın cok tuhaf geldi ama gelinlik cok güzel allah bir ömür boyu mutlu etsin

Teşekkür ederim cnm sanırım sen sadeliği seviyorsun o yüzden tuhaf gelmiştir ben tam tersi öldürseler sade bir gelin yapamazlardı beni düğünde :)

Ben duvağı pek sevmedim , benim tarzım diil o yüzden sanırım , yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz , size bir ömür mutluluklar diliyorum ...
teşekkür ediyorum

teşekkür ederim cnm Allah herkesi mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…