• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
duvağım kendi el emeğim tacım özel yapım

çok teşekkür ederim fotoğrafları daha büyük net halde nasıl yükleyebilirim

olayı anladım bayanlar 100 mesajdan az olduğu için resim ekleyemiyormuşum :)

cnm çok hoş gözüküyor büyük eklersen daha iyi olucak napalım bekliycez mesajın dolana kadar :):):)

Küçük haliyle bile çok güzel görünüyor canım. 100 mesajı doldurunca büyük halini de koyarsın artık. :)

sahibinden.com'da arama bölümüne diva gelinlik yazarsanız görebilirsiniz kiralık ilanına verdim arkadaşlar

aynı zamanda ılan kodunu gırerek satılık bÖlÜmÜnde farklı resımlerıde gÖrebılırsınız ılan kodu (#25517028)

Bayıldııımmmmmmmmm.. Ayy inan ki çok şık gelinliğiin. Süper olmuşsun.zemuszemus Maşallah :nazar:

guzel gelinlikmis mutluluklar dilerim
çok teşekkür ederimmmmmm Allah herkesi mutlu etsn

Bayıldııımmmmmmmmm.. Ayy inan ki çok şık gelinliğiin. Süper olmuşsun.zemuszemus Maşallah :nazar:
Bunu sen özel diktirdin dimi? :uhm:

çok teşekkür ederim canım herhalde sahibindende büyük hallerine baktnz çünkü burda net belli olmuo birazdan büyük hallerini yükleycm bu arada diktrmedm vitrindeki gelinliği giydm tam üzerime oldu aldım çıktım :D sadece duvağımı kendim aldım tülünü kendim yaptm kuaför yapımı değil o yapılı bir halde saça takıldı tacımıda gelinlikçime fotoğrf verdm yaptrdı aynısını sağolsn

çok teşekkür ederimmmmmm Allah herkesi mutlu etsn

çok teşekkür ederim canım herhalde sahibindende büyük hallerine baktnz çünkü burda net belli olmuo birazdan büyük hallerini yükleycm bu arada diktrmedm vitrindeki gelinliği giydm tam üzerime oldu aldım çıktım :D sadece duvağımı kendim aldım tülünü kendim yaptm kuaför yapımı değil o yapılı bir halde saça takıldı tacımıda gelinlikçime fotoğrf verdm yaptrdı aynısını sağolsn

Çok beğendim canım, harikaymış. Kesinlikle en beğendiğim gelinlik bu.

kızlarrr yenı fotolarımı ekledm

Gelinlik güzel,duvak tasarımı hoş
Özellikle siyah beyaz olan 2. resmi çok beğendim.
Mutluluklar dilerim
opuyorumnanaktan

Back