Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım çok sevindim beğenmene, ben de bu modeli internetten görüp gitmiştim deneyip hemen budur dedim, gelinlikçi kızlar da şaşırdı hızıma:)
Yokh cnm benim boyum 1.70, kilom 50, basen sorunum yok. Gelinlikçiler de bu modellerin uzun ve zayıf bayanlar için olduğunu söyledi. Boyu 1.55 olan arkadaşım da benzer bi model denemiş ama böyle parçalı eteklerin kendisinde hoş durmadığını söyemişti. bir de popo çıkıntısı olmayan yani poposu düz olanlara da olmuyor, göğüs kısmı girintili çıkıntılı olduğu için göğsü büyük olanlara da olmayabileceğini düşünüyorum.
İçine sinmiyosa bi hafta sonu Ankaraya gelip burdaki Pronoviastan deneyebilirsin, bence risk alma hiç. randevu almayı unutma ama bana bi hafta sonraya ancak verebildiler:)
İşallah yardımcı olabilmişimdir sana:)
Arkadaşlar ben de gelinliğimi aldım deneme amaçlı olanı deneyip modeli beğendim aldım ama benim gelinliğim mayıs ayında gelicek.şimdilik sadece fotoğrafıyla yetiniyorum:) modelin adı donaire, fikirlerinizi bekliyorum uygun saç aksesuar konusunda
benimde uzun arayışlardan sonra beğendiğim model bu sen de güle güle giy canım,sanırım ankaradan aldın ne kadar ödedin bu gelinliğe,bnde başka yere hiç gitmeden direk pronovias a gitmeyi düşünüyorum çünkü...