• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim:)

Pufpuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
88
1
86
Ankara
Arkadaşlar ben de gelinliğimi aldım deneme amaçlı olanı deneyip modeli beğendim aldım ama benim gelinliğim mayıs ayında gelicek.şimdilik sadece fotoğrafıyla yetiniyorum:) modelin adı donaire, fikirlerinizi bekliyorum uygun saç aksesuar konusunda

Eklentiler

• $donaire.jpg
    $donaire.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 112
Diktirmeye karar veripde son anda başka bir modelde karar kıldığım gelinlik,kesinlikle süper bir seçim canım, bende çok beğenmiştim, güle güle giy... Özellikle kuyruk kısmına bayılmıştımmm

Saol canım çok sevindim beğenmene, ben de bu modeli internetten görüp gitmiştim deneyip hemen budur dedim, gelinlikçi kızlar da şaşırdı hızıma:)

Saol canım çok sevindim beğenmene, ben de bu modeli internetten görüp gitmiştim deneyip hemen budur dedim, gelinlikçi kızlar da şaşırdı hızıma:)

Deneyebildiğin için ne kadar şanslısın ben burada beğendiğim modellerin hazırlarını hiç bulamadım, benzer şeyler deneyip bu şekilde fikir yürüte yürüte karar vermek zorunda kaldım, inş bir aksilik çıkmaz :)
Senin fiziğin nasıl canım boyun kaç mesela basenin varmıdır :) bunlar kalçadan modeller olduğu için tereddüt yaşattılar bana, sana yakıştığına göre belki kıyaslama yaparsam kendime göre bir fikir çıkarabilirim bende :)

Yokh cnm benim boyum 1.70, kilom 50, basen sorunum yok. Gelinlikçiler de bu modellerin uzun ve zayıf bayanlar için olduğunu söyledi. Boyu 1.55 olan arkadaşım da benzer bi model denemiş ama böyle parçalı eteklerin kendisinde hoş durmadığını söyemişti. bir de popo çıkıntısı olmayan yani poposu düz olanlara da olmuyor, göğüs kısmı girintili çıkıntılı olduğu için göğsü büyük olanlara da olmayabileceğini düşünüyorum.
ıçine sinmiyosa bi hafta sonu Ankaraya gelip burdaki Pronoviastan deneyebilirsin, bence risk alma hiç. randevu almayı unutma ama bana bi hafta sonraya ancak verebildiler:)
ışallah yardımcı olabilmişimdir sana:)

Son düzenleme:
Yokh cnm benim boyum 1.70, kilom 50, basen sorunum yok. Gelinlikçiler de bu modellerin uzun ve zayıf bayanlar için olduğunu söyledi. Boyu 1.55 olan arkadaşım da benzer bi model denemiş ama böyle parçalı eteklerin kendisinde hoş durmadığını söyemişti. bir de popo çıkıntısı olmayan yani poposu düz olanlara da olmuyor, göğüs kısmı girintili çıkıntılı olduğu için göğsü büyük olanlara da olmayabileceğini düşünüyorum.
İçine sinmiyosa bi hafta sonu Ankaraya gelip burdaki Pronoviastan deneyebilirsin, bence risk alma hiç. randevu almayı unutma ama bana bi hafta sonraya ancak verebildiler:)
İşallah yardımcı olabilmişimdir sana:)

Canım çok teşekkürler.. Benimde fiziğim sana yakın sayılır boyum 1.67 kilom 48, topuklu ayakkabıyla falan daha uzun olacağım inş :) Basen bende de hiç yok o nedenle kimisi dümdüz duracaksın falan demişti, ama ben buna yakın bir model denedim gerçekten çok içime sindi..Gelinliğin geldiğinde üzerinde de görürüz inşallah,
Güle güle giyelim gelinliklerimizi :lepi:

Canım sana çok yakışır beli iyice sıkıyolar incecik oluyo bence çok güzel öyle, belden genişleyenleri 40 kiloya da 100 kiloluk gelinlere de verebiliyoruz ama bu model iddialı farklı demişlerdi ben alırken fiziğin müsaitken ve de beğeniyosan kesinlikle basenden model seç bencede;)basenin olmaması avantaj zaten altı kabarık yani dümdüz durmassın bel oyuntun güzel durur

güzelmiş bende bunu upuzun bir duvakla tamamlayabilirsin rahibe duvakta hos olur

Arkadaşlar ben de gelinliğimi aldım deneme amaçlı olanı deneyip modeli beğendim aldım ama benim gelinliğim mayıs ayında gelicek.şimdilik sadece fotoğrafıyla yetiniyorum:) modelin adı donaire, fikirlerinizi bekliyorum uygun saç aksesuar konusunda

Pronoviasta modele uyan duvağı öneriyorlar zaten.Ama fikrimce bu tarz zarif modellere ensede topuz hoş olur . duvakta topuzun altından sade bir duvak olabilir. Pronoviasın kenarlarları fırfırlı bir duvağı var bu gelinlikte hoş durur. Kenarları dantel rahibe duvak gitmez bence o daha ziyade tümü fransız danteli olan gelinliklere gidiyor.

benimde uzun arayışlardan sonra beğendiğim model bu sen de güle güle giy canım,sanırım ankaradan aldın ne kadar ödedin bu gelinliğe,bnde başka yere hiç gitmeden direk pronovias a gitmeyi düşünüyorum çünkü...

benimde uzun arayışlardan sonra beğendiğim model bu sen de güle güle giy canım,sanırım ankaradan aldın ne kadar ödedin bu gelinliğe,bnde başka yere hiç gitmeden direk pronovias a gitmeyi düşünüyorum çünkü...

Chillekim pronoviastan düşünüyosan düğününden en az 4 ay önce gidip satın almalısın, ben mart ayında aldım gelinliğim haziranda gelicekmiş, üzerime göre küçültülecek tadilat olacak bunlar da zaman alacak.Gelinlik 2400 Euro, Duvak 230 Euro, Taç 189 Euro tuttu canım.

duvak taç saç ... konusu çok zor ya :) bende kararsızım, ama upuzun bir duvak bence süper olurr,

Bu modelin duvağı var canım görmüşsündür belki, modelin başında vardı bir resimde, düz tül duvak kenarlarında etekteki fırfırların miniklerinden geçiyor ince bir şekilde çok sevimliydi bende öyle düşnüüyorum benim gelinliğimin de etekleri böyle çünkü..

Back