Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 979648 Eki Görüntüle 979649 Eki Görüntüle 979650
Ben ilk giydiğim gelinliği aldım sizce nasıl :) duvak boyu konusunda çok kararsızım. şimdilik orta boy duvak seçtim ama her an uzunla değiştirebilirim.. sizce nasıl bir duvak olmalı:26: şimdiden teşekkürler![]()
gelinliğin gayet guzel canım çok sade ve hoş. duvak konusunda ben orta boy duwak düşünüyorum şahsen uzun duvaktan yana değilim ama senın seçimin tabi![]()
Canım ben de şimdilik orta boyda karar kıldımçok garip bir telaş var o yüzden ne nasıl olmalı karar veremiyorum dışarıdan görmek çok başka teşekkürler
![]()
çok şık ve farklı geldi gözüme :) mutlulukla giyin :) çok zarif duruyor![]()
o telaş normal canım hepimzde war ama guzel tatlı telaşlar bunlarr :) benimde inş. nisanda başlancak gelinliğim dikime inş. herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur canım![]()
Gelinliğin çok hoşuma gitti gerçekten bir ömür boyu mutluluklar![]()
şık bı gelınlık..sade ve zarıf duruyor..mutluluklar..
Harika bi gelinlik bayıldımmm![]()
Bence uzun duvak tercih etmelisinn
Çok beğendim gelinliğizi çok şık ve zarif..eğer boyunuz kısaysa uzun duvak çok hoş durmuyo kemdimden biliyorum benimde boyum kısa denemiştim heves edip olmadı boyum daha da kısa durdu..ama boyunuz uzunsa iki seçeneği de düşünebilirsiniz..deneyin görün..denemeden biz ne desek boş olur..:) mutluluklar dilerim:)
bi ömur boyu mutluluklar cok zarıf gozukuor![]()