• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim evimin salonu belki size fikir olur

Ceviz gri ve kırmızı olmaz diyenler buyursun...nasıl da olurmuş...canım harika bi salon olmuş..bayıldım...Güle güle otur inşallah huzurla...

Rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin ..
Renk uyumu muhteşem.

Öncelikle güle güle oturun. mobilyalarınız çok zevkli ancak benim takıldığım husus hepsinin tek renk olması ve köşeli olması. yani halınızda veya koltuk yada kırlentlerde şık desenler fena olmazdı sanki. birde aynaları yuvarlak hatlarda seçebilirdiniz diye düşünüyorum veya kıvrımlı stickerler kullanarak biraz esnetebilirsiniz. Perdeler konusuna biçok arkadaş değinmiş zaten. Yine de zevk sizin elbette.

cnm güle güle otur çok güzel bnmde füme rengi koltuk takımı almak var aklımda ama teklilerini farklı yaptırmayı düşünüyorum mor düşünmüştüm ama kırmızıda çok hoş olmuş...oldukça zevkli..teşekürler .

bayıdım canım zevkine bence harika olmuş . benim için çok iyi oldu tam da kafamdaki gibi ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyordum bu iyi oldu allah daim mutluluklar versin canım:49:

teşekkürler. ben de gür mobilyadan aldım ama seninkinden değil biraz farklı modelleri.başımıza neler geldi neler.tam 1 yıl önce alındı 1 parçası yanlış gelmiş,ben o mobilyaları kullanmadım hepsi yeniden yapıldı tüm parçalar.boyası tutmaz diye:)) ve gece sisi diye 50 kere söyledim kimse bilmiyo.....tam sipariş verdik bitti herşey,bana depodan obje beğenelim hediye size diye götürdüler..bir de baktık orda gece sisi ve gri mobilyalar....modası geçmiş diye kaldırmışlar ne modası geçicek daha yeni moda oldu ceviz venge beyaz bitti bence ...haydaaaaa....biz sil baştan....çok yorucu ve komikti halimiz.amaaaaaaa.................çokkkkkkkkkkkkkkkk memnunummmmmmmmmmmmmmm

gri kırmızı kombinasyonu güzel olmuş kırmızı abartılmamış ayrıca tv ünitesi de değişik ve çok hoş .güle güle oturun:nazar:

Back
X