• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim evim :)

tam yenı gelın evı hayırlı uğurlu olsun inşallah:16::16:

oturma odanın sıcaklığını cok sevdım..koltukların cok hos.
.hele duvardaki kıtaplıga ve yanındakı teklı koltuğa bayıldım.
.
gelelim o odadaki elestırıme;
arada gıtar olan koltukların arkasındaki duvar cok bos kalmış
zamanla oraya uygun bıse bulunur ve asılır emınım..

dıger taraftakı bılgısayar ve onun koyulduğu masa,
ortamı bırden ögrencı evı kıvamına getırmıs..
zamanla onada bı cozum bulursun sen emınım..

dıger odaların gayet duzgun,zevkımız aynı olmasada,elestrılcek bısey yok..
hanı ben olsam dantel sermem..gıbı seyler soylerım anca..oyuzden orayı es gecıyorum..

gelelim mutfağa..yaa ben o perdelerine ba-yıl-dım:16::16: cıceklı cıceklı ne kadar sıcak bı hava katmış..

sımdılık benden bu kadar:69:

canim güle güle otur ,turkuaz köşene bayıldım ,

sadece bi fikir olarak belirtmek istedim özellikle oturma odanda parçalar tek tek çok güzel aslında zevkli seçilmiş , ama bi kargaşa gibi görünüyor , biraz daha sade ve şık bi hale getirebilirsin , örneğin modernse modern klasik seviyorsan klasik tarzda dekorasyonunu tamamlayıp çok daha çarpıcı bi oda haline gelebilir , koltukların , kitap köşen felan güzel , ama örn : sehpa üzerindeki örtü bozmuş , pc masası felan alakasız durmuş , seç biraz az ama şık parçalar kalsın süper ötesi bişy çıkacağından eminim ;) güle güle oturman dileğiyle :54:

bekarken evlerinize bakıp bir gün benimde evimin olabileceği aklıma gelmezdi:) lakin gün oldu devran döndü 9 ay içinde tanışma söz nişan düğün derken bugün itibariyle 2,5 aylık evliyim :) doğru düzgün çeyizi olmayan ben herşeyi bi koşturmaca halletik..göreceğiniz renkli mutfak perdelerim,masa örtüm,önlüklerim, lale ve ibrik filografi tablolarım,yatak örtüm,oturma odamdaki sehpa örtü takımım ve daha birsürü şey anneciğimin el emeği :)
ayrıca yatak odamdaki tek yastıktan anlaşılacağı üzere çokta antika insanım :) samimiyetinize güvenerek her türlü öneri ve eleştirinize açığım.. buyrunuz efendim HOŞGELDİNİZ :kkk::16::16:Eki Görüntüle 893450 Eki Görüntüle 893451 Eki Görüntüle 893452 Eki Görüntüle 893453 Eki Görüntüle 893454 :nazar: :nazar::nazar::nazar:
bu arada fotoğraflarım telefondan olduğu için çok kaliteli değil..olduğu kadar artık ;) şimdiden hepinize teşekkur ediyorum yorumlarınız için :) ayrıca sondaki karton kırmızı elbise şeklinde olan kınamda arkasına lavanta torbası yapıştırıp masalara dağıtmıştık :) kol düğmeleri ve bayrak rozetiyse benim el emeğim efendim :)

pek bi güzelmiş evin değişik ve hoş geldi.Çok beğendim :23:

koltuk takımlarının ikisini de cok begendim hem salon hem oturma odası cok şık.halk eğitim sene sonu sergisi gibi çok fazla olmuş el emkleri hepsi güzel tabi ama fazla kaldır birazını sakla ilerde kullan...en cok begendiğim de mutfak perdelerin oldu güle güle yaşa..

herşeyin tek kelimeyle süper ama bitek oturma odandaki koltukların rengini sevmedim rengi çok güzel aslında ama ben nedense bi sevemedim rengarenk seyleri ama modeline bittim eminim çok rahattır güle güle kullan inşallah :)

Bütün eşyalarınız çok güzel görünüyor. Ama en çok da oturma odanızı sevdim, çok sıcak bir yuva haline gelmiş .
Maşallah, mutluluklar dilerim :nazar:

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) biraz geç oldu cevabım ama dershanede öğretmenim malum haftasonu yoğunluğumuz :)
oturma odamda bilgisayar olması eşimin isteğiydi tv den ayrılamadı kendisi :) bende onu kırmadım :)

tarzı karışık bi ev oldu evet ama moda olan şeyleri sevemiyorum,ev beni yansıtsın derdindeydim rahat olsun gelince ohh çekeyim :) oturma odamda o yüzden rengarenk:)
yer minderlerim sorulmuştu onlarıda annem dikti,ama kumaşı çok aradık uysun rengi diye :) kitaplığımı alışveriş sitelerinin birinden aldık emin değilim hangisi olduğu konusunda..oturma odasındaki duvara da fotoğraf köşesi planlıyoruz orası da dolacak sanıyorum :)
duvar kağıdı tavsiyesi aldım ama kiradayım oyüzden kalkışmadım böyle bişeye belki bi tablo bulurum diye dusunuyorum çunku benim içinde çok boş orası :)
güzel gören gözlerinize sağlık,teşekkür ederim hepinize ;) annemin gönlü olsun sehpa örtüleri de kalkacak :)

Ben begendim güle güle oturun

oturma odanızb ıraz duzensız olmus yanı tv yerı ıle ılk bolum degıstırelebılır mı dıye dusundum
ortadakı sehpanın uzerınde ortu olmasa daha guzel olur ortu cok guzel ama sepha bıraz kucuk kalmıs

bırde suanda artık koyu renk mobılyalar tamamen kalktı gıbı bısey yatak odanızda ve yemek odanızda beyaz olsaymıs keske dıye dusundum
annenınızın el emeklerıne bırsey soylemek mumkun degıl
cok yaratıcı olmus ozellıkle mendıllerı kullandıgı detaylar cok hosuma gıttı

agız tadıyla oturun dusundugun zaman bunların hepsı bos huzur olsun

koltuklarınıı sevsinler çok şirinler hem salonun hem oturma odana bayıldım mutfağın şipşirin harika aşkla otur canım evinde yalnız oturma odandaki orta sehpa örtüsü siyahı kaldır bence içerisi çok neşeli duruyor o renk boğmasın derim ve hayırlı olsun diyorum

turuncu ve hardal renkli koltuklar çok güzel. Turuncu sıcak bir ortam yaratmış, manevi zenginliği olan terapi renklerdir aslında..Kitaplığın ordaki tekli koltuk ve aydınlatması ile; tam bir kitap okuma köşesi gibi olmuş.

mutfağın şık ve güzel..beyaz renk daha da büyük ve ferah göstermiş. güle güle oturun.

eviniz çok güzel güle güle oturun inş
hele özellikle o el emeklerine ayrı bir bayıldım
lale ve o diğer işlemelere
annenizin ellerine sağlık birde o iğne oyalarına bayıldım:46::46::46::46::46:

yuvanızda huzurlu olun hep ne :nazar:güzel döşemişsiniz

Güle güle oturun canım koltukların çok güzelmişşş

bekarken evlerinize bakıp bir gün benimde evimin olabileceği aklıma gelmezdi:) lakin gün oldu devran döndü 9 ay içinde tanışma söz nişan düğün derken bugün itibariyle 2,5 aylık evliyim :) doğru düzgün çeyizi olmayan ben herşeyi bi koşturmaca halletik..göreceğiniz renkli mutfak perdelerim,masa örtüm,önlüklerim, lale ve ibrik filografi tablolarım,yatak örtüm,oturma odamdaki sehpa örtü takımım ve daha birsürü şey anneciğimin el emeği :)
ayrıca yatak odamdaki tek yastıktan anlaşılacağı üzere çokta antika insanım :) samimiyetinize güvenerek her türlü öneri ve eleştirinize açığım.. buyrunuz efendim HOŞGELDİNİZ :kkk::16::16::nazar: :nazar::nazar::nazar:
bu arada fotoğraflarım telefondan olduğu için çok kaliteli değil..olduğu kadar artık ;) şimdiden hepinize teşekkur ediyorum yorumlarınız için :) ayrıca sondaki karton kırmızı elbise şeklinde olan kınamda arkasına lavanta torbası yapıştırıp masalara dağıtmıştık :) kol düğmeleri ve bayrak rozetiyse benim el emeğim efendim :)

Canım senin evin çoook güzel en azından koltuk takımın açık renk ben hem koktuk takımımı hem yemek odası takımımı koyu renk aldım keşke 6 ay öncesine dönebilsem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X