Bu da benim evim...

:52: koridorda yürüyüş yapabilirsiniz canım. ve nacizane bi tavsiye . o komidinin üstüne bi tane resim eklesene çok şık durur:34:
Aynen öyle canım üç-beş tur atsan günlük sporunu tamamlarsın burada :1: Komidine değil de şifonyerin aynasının kenarındaki boşluklara düğün fotoğraflarımızı yapıştırdım siyah beyaz olanlardan bence çok hoş oldu :31:
canım güle güle otur maşallah diyelim,
bu arada senin mutfağının dolap rengi benim salon koltuklarımdan birinin rengi, ( yani benim salonumda tekli koltukların biri mor biri vişne çürüğü renginde ) bayılıyorum bu renge :))

Çok teşekkür ederim arsecim. ben de mor mürdüm fuşya hastasıyım içim açılıyor evde walla :64:

:nazar: güle güle otur , salon ve mutfak renklerine bayıldım , koridora hasta oldum. oldum olası sevmişimdir koridorları ama kısmet olmadı koridorlu bir ev :59:

Tekrar güle güle ağız tadı ile otur insallah ..

:nazar: güle güle otur , salon ve mutfak renklerine bayıldım , koridora hasta oldum. oldum olası sevmişimdir koridorları ama kısmet olmadı koridorlu bir ev :59:

Tekrar güle güle ağız tadı ile otur insallah ..

Çok teşekkür ederim. Koridoru ben de severim ama böyle uzununu pek sevemedim :50: bütün odalar tek bi hatta şöyle daha kıvrımlı omasını tercih ederdim. Bi de dış kapı da direk koridora açılıyor o da çok hoş değil

ben salondaki içinde kırmızı-beyaz-siyah renkler olan halıya bayıldım.temizlemesi kolay mı?birde markasını öğrenebilirmiyim

ben salondaki içinde kırmızı-beyaz-siyah renkler olan halıya bayıldım.temizlemesi kolay mı?birde markasını öğrenebilirmiyim

inanın o odayı daha hiç kullanmadım. Doğal olarak da halısı henüz kirlenmedi :1::1::1: ama görünüşe bakılırsa çok kolay temizlenecek. Satıcı da pek bi övmüştü satarken asla kir pislik tutmazzzz çok kolay yıkanırrrr garantiiii demişti bakalım... gümşsuyu ya da merinostu sanırım. Ama her yerde var artık bu tarz halılardan, çok çeşitli desenleri çıkmış...

günlük odandaki koltukların çok güzel,ama dediğin gibi halın olmamış oraya :27:

evin çok hoş salonundak halının markası nedir acaba kırmızı siyah beyaz shaggy halı arıyorum :52:

...........................................

Son düzenleme:
niye ya bence çok güzel bana açık renk huzur veriyor sanırım seninki bastıkca renk değiştiriyor ondan sevmedin
evet onun da etkisi var :1:
günlük odandaki koltukların çok güzel,ama dediğin gibi halın olmamış oraya :27:

en çok kırmızı kanepeleri ve mutfak halını beğendim güle güle oturun

evin çok hoş salonundak halının markası nedir acaba kırmızı siyah beyaz shaggy halı arıyorum :52:

çookk güzelmiş,çok beğendim.:27::54:

çok teşekkürler kızlar. cipsoni gittim baktım şimdi, altında dilek halı diyor, internet sitesi de var bakabilirsin istersen :31:

güle güle otur evin çok hoş ama salon örtülerin pek uymamışş.kahve yerine salon renklerine uyan örtülerle çok daha şık olur bence :)
ağız tatlılığıyla oturman dileğiyle...

güle güle otur canım evin çok hoş:48:

güle güle otur evin çok hoş ama salon örtülerin pek uymamışş.kahve yerine salon renklerine uyan örtülerle çok daha şık olur bence :)
ağız tatlılığıyla oturman dileğiyle...

ağız tadıyla oturun inş.çok güzel bir ev :):21:

çok teşekkürler kızlarr. evet mahrum, o örtüler hala orada, inş. bi ara değiştiricem :1:

Back
X