Bu da benim evim

xvelembar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
183
4
96
Diğer
burasıda benim evim küçük biraz ama.

Eklentiler

• $P1010125.webp
    $P1010125.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 142
  • $P1010126.webp
    $P1010126.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 133
  • $P1010131.webp
    $P1010131.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $P1010130.webp
    $P1010130.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 143
  • $P1010128.webp
    $P1010128.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
abowwwwww akannehir salon takımına bittim canım..çok uyumlu herşey..Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

hersey cok guzel cnm rabbim mutluluk huzur icinde oturmak nasip etsin

çokgüzel cnm...
kaplumbağa terbiyecisi çok beğenirim bi ara bilgisayarımda arka plandı.evimede almayı düşünüyorum orjinal boyutlarda....

mobilyalarimiz benzesiyor kaydirigubbakcemile5 benimde koltuklar ve sandalyelerim o renk halilarimizda hemen hemen ayni gibi yalniz degisik olan perdelerin benimkiler katlamali:))) zevklerimiz cok örtü$tügü icin 10 üzerinden 10 vereliniortak

güle güle mutlulukla oturun şirin bir ev..
ama gerisi yokmu fotoların?

çok güzelllll
güle güle huzurla oturun inşallah

Allah hayırlı geçimler versin yuvanıza
çok hoş bi ev iyi günlerde eskitin eşyalarınızı

Salon takımın gayet ağır renklerde,yanlış anlamadıysam, sanırım mutfağın cıvıl cıvıl ve renkli.Zevkli ve çok hoş eviniz:nazar:,güle güle oturun..

Son düzenleme:
Hımmmm koltuk-perde ve halı uyumlu cnm ancak salonda bulunan objelerin bir kısmı hiç olmamış.Tablo,yemek masanın üzerindeki kahverengi tabak,bakır tencere kalabilir ama bence diğerlerini kaldırıp altın renginde objeler almalısın.
Mutluluğunuz daim olsun.

Son düzenleme:
devamı yokmu ,mutfak ,banyo ,yatak odası ,antre ,oturma odası v.s..ona göre yorum yapıcam yoksa yapmam ..:umursamaz:

Hımmmm koltuk-perde ve halı uyumlu cnm ancak salonda bulunan objelerin bir kısmı hiç olmamış.Tablo,yemek masanın üzerindeki kahverengi tabak,bakır tencere kalabilir ama bence diğerlerini kaldırıp altın renginde objeler almalısın.
Mutluluğunuz daim olsun.

cnm haklısın aksesüar konusunda.bu arada yemek odamla salonun ayrı odalarda maalesef o yüzden tam istedigim gibi olmadı.resimlerin devamını cekicem en kısa zamanda.görüşlerinizede acıgım birlikte düzenleyelim

Back
X