Bu da benim evim

tatlım çok güzel ve çok yaşanası vede huzur verici bir evin var:nazar:
ee mugla gibi bir yerde olup da manzarasız olur mu...oy ne kahvaltı edilir orada yaaaa maaşallah...mutlulukla oturun..eger istiyorsanız bide melek göndersin Rabbim bu güzel eve inşallah:Saruboceq:

canım evine bayıldımmmmm.mutfağın ve verandan müthiş.hele o manzara beni bitirdi.bu soğuk gecede içimi sıcacık yaptın valla.allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin size inşallah.
ben biraz geç gördüm salonunu değiştirdinmi bilmiyorum ama o eve kesinlikle sadelik yakışır.duvar rengi bence güzel,sadece koltuklarını kaplatarak daha uyumlu bir hale getirebilirsin.toprak tonları süper olur bence.acizane yorumladım evini.tekrar iyi günlerde otur tatlım

maşallah ya cennet gibi evin özellikle balkonun harika mutluluk içinde yaşarsınız işallah

O nasıl bir manzara yaa.. Çok şanslısın gerçekten güle güle otur. Evin eşyaları da çok hoş ve sıcak bir ortam yaratmışsın. on numara..

burada herkasin evine baktım ama çok az yorum yaptım evin manzarası ve konumu varya hayran kaldım içine eskiciden eşya bile koysan olur ev öyle güzelki allah hayırlı komşular versin mutlu mesut yaşayın inşallah

burada herkasin evine baktım ama çok az yorum yaptım evin manzarası ve konumu varya hayran kaldım içine eskiciden eşya bile koysan olur ev öyle güzelki allah hayırlı komşular versin mutlu mesut yaşayın inşallah

çok teşekkür ederim sana ve diğer güzel yorumlar yapan herkese.

Manzara ve eviniz çok güzel. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

çok sıcak bir ortam manzara super arayıpta bulamadıgım cok sanslısınız =))

Back
X