bende baştan 1 yıl kadar zeynep hanıma gidip sonradan cemile hanıma geçtim kızlar. açıkçası cemile hanımı tavsiye ederim .zeynep hanımda iyi onun sayesınde yüzümde bir azalma oldu.ama hem randevu sıkıntısı hemde ücret bakımından cemile hanım çok daha iyi bana göre.ve banada yakın o yüzden tercih ettim
Cemile hanımın adresini ve telefonunu verebilir misin canımbende baştan 1 yıl kadar zeynep hanıma gidip sonradan cemile hanıma geçtim kızlar. açıkçası cemile hanımı tavsiye ederim .zeynep hanımda iyi onun sayesınde yüzümde bir azalma oldu.ama hem randevu sıkıntısı hemde ücret bakımından cemile hanım çok daha iyi bana göre.ve banada yakın o yüzden tercih ettim
dakikası 2 tlydi en son uzun süredir gitmiyorum yüzüm bitti maş deyin heheenseyide yaptırmak istiyorum inş belimi doğrultabilirsem işten güçten
Maşallah diyeyim konu sahibesi :))
Ben de Zeynep Polat'a gideceğim; yüz ve göğüs-dekolte bölgesi için.. Ama merak ettiğim koyu renkli kıllarla birlikte dağınık haldeki açıkları da alabiliyor mu bu iğneli epilasyon? Lazer mağduruyum da
gitani mi canım zeynepeMaşallah diyeyim konu sahibesi :))
Ben de Zeynep Polat'a gideceğim; yüz ve göğüs-dekolte bölgesi için.. Ama merak ettiğim koyu renkli kıllarla birlikte dağınık haldeki açıkları da alabiliyor mu bu iğneli epilasyon? Lazer mağduruyum da
slm kizlar bende zeynep hanim'a yeni basladim, 2 seans gittim bacaklar ile basladim ilk ama tum vucut istiorum. acisi cok dayanilmaz diye korkmustum ama o kadarda deglmis, bi sinek isiirigi bazi yerler birazcik daha fazla. ama dayanilmaz degil. sonuclari yazarim.
Merhaba Masallah diyeyim oncelikle.. yuzunuzu kac seansta bitirindiniz acaba peki cemile hanim sari uzun tuylerede yapiyormu ve zeynep hanima kiyasla hangisi daha eli cabuk bilgilendirirmisinizdakikası 2 tlydi en son uzun süredir gitmiyorum yüzüm bitti maş deyin heheenseyide yaptırmak istiyorum inş belimi doğrultabilirsem işten güçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?