• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bu da benim epilasyon maceram

bende baştan 1 yıl kadar zeynep hanıma gidip sonradan cemile hanıma geçtim kızlar. açıkçası cemile hanımı tavsiye ederim .zeynep hanımda iyi onun sayesınde yüzümde bir azalma oldu.ama hem randevu sıkıntısı hemde ücret bakımından cemile hanım çok daha iyi bana göre.ve banada yakın o yüzden tercih ettim

Cemile hanimin adresini ve telefon numarasini özelden yazabilir misiniz cok rica etsem? bi de tecrübenizi? yani bitti mi noldu ? nasil gidiyo su an? ben cok kararsizim.. 3 tane isim veriliyor burda hep, handan hanim, zeynep hanim bir de cemile hanim. hangisine gidecegimi bilemiyorum:17:

Arkadaşlar ben şunu anladım lazer epilasyon yüzde kesinlikle işe yaramıyor hiç memnun kalan kimseyi duymadım
Peki lazer bacak ve kollardaki kıllarda da mı bu sonucu veriyor ?
Eylülde başlamayı düşünüyorum sorumu cevaplarsanız sevinirim

bende baştan 1 yıl kadar zeynep hanıma gidip sonradan cemile hanıma geçtim kızlar. açıkçası cemile hanımı tavsiye ederim .zeynep hanımda iyi onun sayesınde yüzümde bir azalma oldu.ama hem randevu sıkıntısı hemde ücret bakımından cemile hanım çok daha iyi bana göre.ve banada yakın o yüzden tercih ettim
Cemile hanımın adresini ve telefonunu verebilir misin canım

arkadaşlar lazer ortalama ne kadar bir sürede tamamlanıyor 1 seneyi geçiyor mu? yoksa daha kısa mı?

dakikası 2 tlydi en son uzun süredir gitmiyorum yüzüm bitti maş deyin hehe :D enseyide yaptırmak istiyorum inş belimi doğrultabilirsem işten güçten

dakikası 2 tlydi en son uzun süredir gitmiyorum yüzüm bitti maş deyin hehe :D enseyide yaptırmak istiyorum inş belimi doğrultabilirsem işten güçten

Maşallah diyeyim konu sahibesi :))
Ben de Zeynep Polat'a gideceğim; yüz ve göğüs-dekolte bölgesi için.. Ama merak ettiğim koyu renkli kıllarla birlikte dağınık haldeki açıkları da alabiliyor mu bu iğneli epilasyon? Lazer mağduruyum da :KK61:

evet sarı tüylerde alınıyor iğnelide
Ben de Zeynep Polat'a gideceğim; yüz ve göğüs-dekolte bölgesi için.. Ama merak ettiğim koyu renkli kıllarla birlikte dağınık haldeki açıkları da alabiliyor mu bu iğneli epilasyon? Lazer mağduruyum da :KK61:

slm kizlar bende zeynep hanim'a yeni basladim, 2 seans gittim bacaklar ile basladim ilk ama tum vucut istiorum. acisi cok dayanilmaz diye korkmustum ama o kadarda deglmis, bi sinek isiirigi bazi yerler birazcik daha fazla. ama dayanilmaz degil. sonuclari yazarim.

merhabalar, Zeynep hanıma gidip yüzündeki tüylerden tamamen kurtulan varmı acaba? benimkiler tamamen siyah sakal resmen :KK43:

Tek seansta nasıl biter onu anlamadım. Yani gittiğim yerde 1 kişiye bile tanık olmadım tek sefer hepsinden kurtulanı. Bi arkadaşım bikini bölgesini tek seansta halletti ama hiç lazere gitmemişti sadece ağda yaptırmıştı. Benimde 3. Seansım azaldı, çıkmayan tüyler oldu ama gittiğim yerde bile yapan kişiler kendilerine uygulayıp ilk seansta bitirememişler. Kılların ana evrede olması önemli, bir kıl kökünde maksimum 4 ya da 5 kök vardır, hepsinde değil ama %50sinden fazlası bu şekildedir, gittikçe azalır, hepsinin kök oranı farklıdır. Bilemiyorum açıkçası, tek seferde kurtulma bana pek inandırıcı gelmedi.

gitani mi canım zeynepe

slm kizlar bende zeynep hanim'a yeni basladim, 2 seans gittim bacaklar ile basladim ilk ama tum vucut istiorum. acisi cok dayanilmaz diye korkmustum ama o kadarda deglmis, bi sinek isiirigi bazi yerler birazcik daha fazla. ama dayanilmaz degil. sonuclari yazarim.

bacaklara epilasyon ne kadar ödedin canım tavsiye edermisin ?

dakikası 2 tlydi en son uzun süredir gitmiyorum yüzüm bitti maş deyin hehe :KK70: enseyide yaptırmak istiyorum inş belimi doğrultabilirsem işten güçten
Merhaba Masallah diyeyim oncelikle.. yuzunuzu kac seansta bitirindiniz acaba peki cemile hanim sari uzun tuylerede yapiyormu ve zeynep hanima kiyasla hangisi daha eli cabuk bilgilendirirmisiniz

Back