• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim doğum hikayem....

serayy

çook şeker
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.468
3
116
İstanbul
Merhabalar..
Bende anca fırsat buldum yazmaya ve sizinle hikayemi paylaşmak istiyorum.
Benim doğumum 15 kasımda olacaktı. 27 ekim günü sabah her pazartesi olduğu gibi
bankalarda işim vardı. Ihlaya tıslaya birkaç bankaya gittim.
O gün inanılmaz bir yağmur vardı.
Bankalardan sonra hastaneye gitmem lazımdı, son ayın içine girdiğimizden her hafta p.tesi gitmem gerekiyordu artık. O kadar yorulmuştum ki, bankalarda hastaneye yarın gideyim falan diye düşünürken neyseki kararımı verdim ve hastaneye gittim.
Tam bana sıra gelecekti ki, bir tuvalete gideyim dedim. Tuvalete gittiğimde hafif kanama başladığını gördüm.
Daha önceden zaten plasentanın rahim ağzında olduğunu biliyordum ve
eğer kanama olursa bunun tehlikeli olabileceğini dr.um bana söylemişti.
Neyse ki tam da hastaneye gittiğim zaman bu olay oldu.
Dr. beni muayene etti, plasenta parçalanmış, hemen yatışını yapmam lazım dedi.
Eşim yurtdışında, ablalarım ve arkadaşlarım işte, annem yanlız gelmeye kalksa en az 2 saat sürer.
Hastane çantam evde, ne benim nede bebeğimin hiçbişeyi yanımda değil.
Arabayı hastanede yer bulamadım caddede bıraktım.
Dr. a yalvarıyorum ''hocam nolur, ben gidip eşyalarımı alıyım evden bari.''
Yok kadın ikna olmuyor bırakamam bu halde seni diyor. (iyikide bırakmamış)
Neyse beni yatırdı dr.um.Görümcemi aradım, annemi aradım gelmeye çalışıyorlar ama köprüden geçmeleri gerekiyor, yağmur yağıyor, trafik akmıyor.
Başka dr. geliyor, hemşireler geliyor, ''sen yalnızmısın , herkes doğuma ordu halinde gelir, sen yalnızmı geldin'' diyorlar.
Artık sinirim bozulmaya başladı. Dr.um geldi, artık bekleyemeyiz seni sezeryana almamız lazım dedi ve ben mecburen doğuma girdim.
Bebişimin hiçbişeyi yok (kıyafetleri) ağlamıyım diyorum, kendimi tutamıyorum.
Doğuma girdim, bayıldım, ayıldım, annemler gelmiş.
Görümcem hala yok. Annemde araba yok diye görümcem eve uğrayıp çantamı alacaktı.
Neyse tam kestiremiyorum ama yarım saat sonra diyeyim görümcem eşyalarımla geldi. Bebişimi giydirmişler, yanıma getirdiler. Plasentanın yırtılmasından dolayı bebişim bir miktar kan yutmuş. Eğer ertesi güne kalsam bebeğimi kurtaramazlarmış.
Tam zamanında almışız dedi dr.um bebeğimi
Midesini yıkamışlar kuşumun. çok tatlı bir bebekle karşılaştım. 20 gün erken doğmasına rağmen 3.430 gr ve 53 cm. bir bebeğim olmuştu.
Saat 15 de doğum yaptım. Akşam saat 8 de tekrar bebeğimin midesi yıkandı çünkü kakasını kan gibi yapıyordu. Bebeğimi yoğun bakıma alacaklardı ki; midesinde bir kanama falan olmadığından yoğun bakıma girmeden kurtardık.
Ehhh nihayetinde ertesi günde babamız geldi ve doğum hikayemiz bu şekilde son buldu.
Herkese sorunsuz doğumlar ve bebekleriyle uzun, keyifli hayatlar dilerim...

ben bayılıyorum doğum hikayelerini okumaya..hele birde uzunsa daha bir mest oluyorum..
herşey çok güzel gitmiş.
kocaman bir maşallah bebişe..:nazar:
Allahım yuvasında huzurlu mutlu etsin:Saruboceq:

canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.
bende doğum hikayelerini okumaya bayılıyorum. son 4 güne girmek üzereyim. kısmetse 14 kasımda bende bebeğime kavuşacağım. onun için okuyup korkumu atmaya çalışıyorum. doğum yapanlar biz bekleyenlere nasıl faydalı oluyorlar aslında asla tahmin edemezler..a.s.

Son düzenleme:
seraycım zor ve apar topar olmuş benimki gibi .dr sözünden çıkmamak gerektiğini öğrendik dimi ...güle güle büyüt meleğini

seraycım zor ve apar topar olmuş benimki gibi .dr sözünden çıkmamak gerektiğini öğrendik dimi ...güle güle büyüt meleğini

Haklısın canım dr. a güvenmek lazım daaaaaaaaaaaaaaa..
Acaba uğursuzluk bizde mi dr damı?yerimseniben şaka tabii ki.
Onlara güvenmekten başka yapacak bişeyimiz yok.

İlgilenen diğer arkadaşlara da çok teşekkürler....

allah analı babalı büyütsün sağlıklı bsıhhatli olsun sanada geçmiş olsun kardeşim

tebrik ederim canım gözün aydın yalnız kalmışsın ama şimdi unutmuşsundur herşeyi bebeğin kucağındaya, allah bizede nasip etsin inşallah
bu arada çok güzel görünüyor maşallah

allah analı babalı büyütsün canım .darısı tüm bekleyenlere ve isteyenlere inş a.s.
bebeğinle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum .

Allah analı babalı büyütsün.Allah hep böyle yardım etsin sana ve bebişine.çok şükür ki bebeğin de sen de iyisiniz.tekrar tebrikleeerrrr

ben bayılıyorum doğum hikayelerini okumaya..hele birde uzunsa daha bir mest oluyorum..
herşey çok güzel gitmiş.

böcüğüm bende bayılıyorum doğum hikayelerini okumaya inş bizde yazarız yaaa....canım bu arada ne mutlu sana bebişine kavuşmuşsun allah ayırmasın sizi

tebrik ederim canım gözün aydın.
allahtan bu duruma hastanede rastlamışsın ve allahtan doktorun da seni bırakmamış.başta biraz zorluk çekmişssin ama şimdi bak çok şükür bebeğin sağlıklıkla kucağında.
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

herşey çok güzel gitmiş.

Evet, kesinlikle ben de bayılıyorum.. İstiyorum ki uzuuuun uzuuuun yazsınlar. Merak ettigim bir sey var bir de.. Dogumdan onceki gun/gece anneler dogum yapacaklarını hissediyorlar mı? Ben iki gecedir o his ile uyuyorum, uyanıyorum... oysa daha en az20 gun var, takvime gore.. kaydirigubbakcemile4

Canim allah anali babali büyütsün zor olaylardan sonra hayirlisiyla meleğine kavuşmuşsun ya önemli olan bu tekrar gözün aydin

Back