Saç Rengi ve Saç Boyama Bu da benim dip rengim kendim boyuyorum (resimli)

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Diplerimi hep kendim boyuyorum kızlar uçlarımda kuaförün yaptığı sarılar var. Kuaförler hiç istediğim gibi yapamıyor. O yüzden bugüne kadar diplerimi hep kendim boyadım. Sarı hariç diğer kullandığım renkleri de kendim yaptım. şuan için sadece dip boyası yapıyorum. Uçlarımdaki en açık sarı kuaförün eseri uçtan dibe doğru benim eserim :) ayrıca saçıma keratin bakımı da yaptım. Sıvılaştırılmış keratini sürüp remington düzleştiricimle düzleştirdim. Bir gün sonraki hali böyle saçımın.

Eklentiler

• $IMG_03188.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_03199.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 108
kendi saç rengim kestane. benim olmazsa olmaz rengim tarçın bakır.her boyadığımda bundan az katarım içine. bronz kahveye tarçın bakır ve biraz sarı karıştırıyorum ben ve böyle oluyor. her zaman 3 renk karıştırırım tek renkle yapmam. kuaför bile hayret etti saçıma tebrik etti :) bi kere dip boyatmak için kuaföre gittim istediğim rengi tarif ettim siyaha yakın boyadı düşünün yani saçım sarı. neymiş akıcakmış. hep bahaneleride bu. kuaförlerden çok çektim inanın. o yüzden sadece sarı yaptırcağım zaman giderim kuaföre öteki türlü kendim yaparım. benim yaptığım saç akıyor yıkandıkça uzadıkça boyuyorum ve sarıyla çok güzel bir geçişme yaratıyor.

genelde alix avien yada palette kullanırım bu sefer neva color la yaptım. palettenin tarçın bakırı çok güzel.

Çok beğendiimmmm :) Bu tonlara bayılıyorum beenn
Uçlardaki sarı da çok doğal durmuş bence.
Ellerine sağlık ^^
Sıvılaştırılmış keratinin markasını alabilirim senden söylemek istersen :)
Birde merak ettim sen hangi ürününü kullanıyorsun remingtonun ?

Son düzenleme:
keratinle nasıl oluyor bu konuda çok bilgisiz olduğum için soruyorum evde kalıcı saç düzleştirme mi oluyor yani ?

saol cnm :) gliss in sıvılaştırılmış spreyi var bende. remingtonda s 7902 kullanıyorum bende :)

teşekkürler herkese. bu sadece bakım yapmak için sıvılaştırılmış keratin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…