• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim davetiyem

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
Çok beğenerek seçtiğimiz davetiyemiz :69:

$sedef_3596-700x700.jpg

Çok beğenerek seçtiğimiz davetiyemiz :69:

Eki Görüntüle 246930

Ay bunun üzerinden çok zaman geçmiş ve muhtemelen farkedilip cevap verilmeyecek biryerlerde olacağın için soracağım soru da cevasız kalacaktır.

Yine de yazıyorum. Nihayetinde sesli düşünmüş olurum, daha doğrusu yazılı düşünmüş olurum hepsi bu.:1:

Davetiye çok şık. Allah, sadece davetiyeleri değil her bir şeyleri böyle ihtimamla özenle onca kararsızlıkla seçilip hazırlanan evlilik hazırlıkları ve düğünler sonrasında da inşallah, asıl ondan sonrasında da herbirşeyi, her bir zamanı ihtimamla, saygıyla, sevgiyle, huzurla, bereketle dolu beraberlikler nasip etsin inşallah herkeslere... Asıl önemli olan bu oluyor, düğünler dernekler bitince.

Olay yeni bir şey olmadığı için, Ben aslında sadece ilgimi çeken birşeyi sormak için yazmaya niyetlenmiştim fakat yine de bir şekilde yukarıdakiler gönlümden geçince yazmadan edemedim.

Davetiyenin üzerindeki Yağmur ve Toprak isimleri, evlenecek çiftin isimleri mi yoksa örnek davetiye oluşturmak için matbaanın modelleme üzerine eklediği isimler mi acaba?

Çünkü çok hoş olmuş ikisi bir arada. Daha doğrusu hoşluktan çok, her ikisinin de mana boyutu ve derinliği düşünülünce bir arada ve isim olarak bir çiftte bunların birleşmiş olması beni bir an buraya da yazıp sormadan geçemeyeceğim kadar etkiledi.

Örnek davetiyedir tatlım.
Çünkü tarih 2014. O zaman olcak nikahın davetiyesini şimdiden kimse bastırmaz heralde :)

Davetiye çok şık. Allah, sadece davetiyeleri değil her bir şeyleri böyle ihtimamla özenle onca kararsızlıkla seçilip hazırlanan evlilik hazırlıkları ve düğünler sonrasında da inşallah, asıl ondan sonrasında da herbirşeyi, her bir zamanı ihtimamla, saygıyla, sevgiyle, huzurla, bereketle dolu beraberlikler nasip etsin inşallah herkeslere... Asıl önemli olan bu oluyor, düğünler dernekler bitince.

Davetiyenin üzerindeki Yağmur ve Toprak isimleri, evlenecek çiftin isimleri mi yoksa örnek davetiye oluşturmak için matbaanın modelleme üzerine eklediği isimler mi acaba?

Çünkü çok hoş olmuş ikisi bir arada. Daha doğrusu hoşluktan çok, her ikisinin de mana boyutu ve derinliği düşünülünce bir arada ve isim olarak bir çiftte bunların birleşmiş olması beni bir an buraya da yazıp sormadan geçemeyeceğim kadar etkiledi.
Düğün dernek konusundaki görüşlerine katılıyorum. Dua ve dileklerin için de teşekkürler. Evlenince aslında o evdeki huzurun her şeyden ama herşeyden daha önemli olduğunu çok daha iyi anlıyor insan.
Davetiye örnek davetiye. İsimlerimiz bu değil :34:

Örnek davetiyedir tatlım.
Çünkü tarih 2014. O zaman olcak nikahın davetiyesini şimdiden kimse bastırmaz heralde :)
Evet örnek davetiye. Ekim 2011 geliniyim ben. :12:

Çok harikaymış davetiyen canım.. :nazar:
Teşekkür ederim canım. Hala yakın akrabaların buzdolaplarını süslüyor :8:

Back