Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün dernek konusundaki görüşlerine katılıyorum. Dua ve dileklerin için de teşekkürler. Evlenince aslında o evdeki huzurun her şeyden ama herşeyden daha önemli olduğunu çok daha iyi anlıyor insan.Davetiye çok şık. Allah, sadece davetiyeleri değil her bir şeyleri böyle ihtimamla özenle onca kararsızlıkla seçilip hazırlanan evlilik hazırlıkları ve düğünler sonrasında da inşallah, asıl ondan sonrasında da herbirşeyi, her bir zamanı ihtimamla, saygıyla, sevgiyle, huzurla, bereketle dolu beraberlikler nasip etsin inşallah herkeslere... Asıl önemli olan bu oluyor, düğünler dernekler bitince.
Davetiyenin üzerindeki Yağmur ve Toprak isimleri, evlenecek çiftin isimleri mi yoksa örnek davetiye oluşturmak için matbaanın modelleme üzerine eklediği isimler mi acaba?
Çünkü çok hoş olmuş ikisi bir arada. Daha doğrusu hoşluktan çok, her ikisinin de mana boyutu ve derinliği düşünülünce bir arada ve isim olarak bir çiftte bunların birleşmiş olması beni bir an buraya da yazıp sormadan geçemeyeceğim kadar etkiledi.
Evet örnek davetiye. Ekim 2011 geliniyim ben.Örnek davetiyedir tatlım.
Çünkü tarih 2014. O zaman olcak nikahın davetiyesini şimdiden kimse bastırmaz heralde :)
Teşekkür ederim canım. Hala yakın akrabaların buzdolaplarını süslüyorÇok harikaymış davetiyen canım..