tebrik ederim azminizden dolayı bravo sizebeslenmemde yanı hayatımda şekerli yağlı unlu yanı hamur işleri kızarmaları gazlı içecekleri çıkararak başladım.sporuda haftada 6 gün 40 dak spor yaparak sağladım.vücud analizi yaptırdım gittiğim spor salonunda yağ oranımın çok su oranımın az oldugunu öğrendim tabi buna bağlı olarak su içmeye başladım düzenli kahvaltı.beyaz unla yapılmış gidaları hayatımdan çıkardım..ve sonuç
güzel değişim.neler yaptınız?nelerden vazgeçtiniz?bu kadar uzun bir zaman motivasyonunuzu nasıl korudunuz?her şey bir anda gelişti. doğumdan sonra veremedim kiloları, hayatımda ilk defa 120 kiloyu görmüştüm.ailem eşim sürekli kilo ver diye telkinlerde bulunuyordu. tabi bu durumdan bende memnun deildim.hastalıklar başlamıştı tansiyon şeker vs.sonunda karar verdim ve spor beslenme proğramıyla 2 yıla yakın sürede 55 kilo verdim. hiç ummuyordum ve zor olanı başardım hiç bir cerrahı işlem görmeden 55 kiloyu verdim.ailemin eşimin desteğiyle.şimdi istediğim kıyafetleri giyiyorum.öz güvenim yerine geldi.umarım benim gibi kilo problemi yaşayan hanımlar en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı.Eki Görüntüle 1351421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?