Bu da benim aşk hikayem

mavi_hayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
4
0
86
Muş
bende sevdiğimle cep telefonunda tanıştım.ben ilk başlarda istemiyordum çünkü benden 2 yaş küçüktü.ama o çok ısrar etti, peşimi bırakmadı.tam 3 yıl cepte muhabbet ettik.yüzünü görmeden onu sevmiştim bile.çok sempatikti.nedersem diyeyim benden vazgeçmiyordu.sonra resim göndermeye karar verdik.o hep istiyordu ama ben yan çiziyordum.en sonunda hayatımı onunla devam ettirmeye karar vermiştim bu yüzden resim göndermeyi kabul ettim.o konyada ben muştaydım.arada kilometreler vardı.ama o hep bana gelecem bekle diyodu.bende inandım ona güvenmekten ziyade inandım ona.bekledim hep.ben elden resim gönderdim oda netten gönderdi.bölece internetlede tanışmış olmuştuk.artık msnedede görüşüyorduk.ikimizde birbirimizi beğenmiştik.o çok yakışıklıydı.birazda içine kapanıktı.kolay kolay bişeyleri paylaşmazdı.birde çok inattı.sonra o askere gitti.askeredeykende görüştük.buraya gelmesini hep istedim ama o nedense gelemedi.bu yıl tam 6 yılı devirmiştik.tabi bu 6 yıl içinde belki yüzlerce kez ayrıldık ve barıştık. 2 ay önce tartıştık buraya gelmesini istedim ama o ailesinin istemedini söledi.aileme karşı gelemem dedi.hem doğulu olmam hem aradaki mesafe korkuttu belki onları bilemiyorum.ama bana bi şans vermelerini isterdim.buraya gelselerdi beni beğenmezlerseydi tamam derdim ama onlar beni hiç takmadılar bile, hiçe saydılar.ona kız aramışlar.bigün sevdiğim bana annem illede benim buldum kızla evlenceksin diyo dedi.banada bi kız bulmuşlar haberin olsun dedi.bende peki ben neolcam dedim.banane dedi.bende çok kızdım ağzıma geleni saydım.kendimi kaybetmiş sölemem gereken şeyleride sölemişim.tabi ben bütün gece ağladım.ertesi gün akşam neti açtım.bianda çevrim içi oldu meğer beni beklermiş.dün sölediklerim şakaydı seni denedim dedi.sen ne kötü kalpliymişsin dedi bana.çünkü inşallah mutlu olamazsın demiştim.çok kızmış bu lafa insan düşmanına bile demez bunu dedi.seni terk ediyorum dedi ve gitti.6 yıllık birteliğimiz boyunca beni ilk kez terk etmişti.ta 2 ay oldu sesi çıkmıyo. benim msnleri engellemiş.cebinin birinide kapatmış.sanırım hatlarını kapatıyo.bana hep derdi ben gidersem bidaha gelmem diye sanırım dedi oldu.anladım kadarıyla ailesiyle benim aramda kaldı beni denedi.ben sınıfta kaldım onun deyimiyle.oysa beni çok iyi bilirdi ben kızdımmı kendimi kaybedip ağzıma geleni söylüyorum.daha sonra pişman olup özürler diliyorum.ben ona ne laflar ettim gitmedide.şimdi niye gitti anlayamadım.belki ailesi destek çıkmadığı için bilemiyorum.belkide başkası var.belkide beni sevmiyo artık.abisiyle konuşmaya çalıştım sorunun ne olduğu anlamak için bırak onun peşini dedi.onun kendi tercihi seni istemiyo artık dedi.ama biyandanda bizim yıkılmaz duvarlarımız var onları yıkıp gidemez dedi.git kendine yeni sayfa aç diyo sanki, açılacak sayfa kaldıda.resmen benden ayırdılar onu aramıza nifak soktular.ben bunu hak etmedim.6 yıldan sonra onu bukadar seviyorken nasıl bi başkasıyla mutlu olabilirim.mutluluk atık bana haram sanırım.onu çok seviyorum ama biliyorum dahada gelmiycek.özür dledim kal dedim sensiz yapamam dedim ama yinede gitti.ona çok bağlanmışım.onsuzluğa dayanamıyorum.sürekli ağlıyorum.allahım onu bana geri ver. bir mucize olsa ve gelse.arkadaş bile kalamadık çünkü birbirimize çok ağır laflar ettik.benimle hiç ciddi düşünmemiş sadece arkadaş olarak görmüş.ozaman niye 6 yıl boyunca sürekli bekle dedi, ölene kadar beraberiz dedi anlıyamıyorum.bu ayrılığa anlam veremiyorum.niye ayrıldık doğru düzgün bilmiyorum bile.şimdi bir başkasını düşünemiyorum onun yerine koyamıyorum.bütün günüm onu düşünmekle geçiyo.tek iletişimimiz telefon ve netti.şimdi telefonu ve bilgisayarı gördükçe deliriyorum.şimdi başkasıyla nişanlı sanırım.aileside kendilerine göre haklı ben hep söledim zaten.ama bana bişans verebilirlerdi.haksızmıyım.ben olsam oğlumu alır giderim tek gönderemiyosam.şu 6 yıl boyunca oğlumu bekliyen kimmiş merak eder tanışırdım mutlaka.bunu kimse yapmazdı 6 yıl boyunca nette tanıştığı birini beklemez.ben gelemiyorum sen gel deseydi koşa koşa giderdim.çok duygusal bi andayım anlattıkça anlatıyom.çünkü paylaşak başka kimsem yok.bunları içimden atmam gerek.çevremde bilen herkes karşıydı buna.ben salağın tekiyim şuan.belki sizlerde öle düşüneceksiniz.belkide hakettim.onu hala çok seviyorum sevgim hiç azalmıyo.sanki sürekli artıyo.keşke geçmişe dönebilsem.sadece onun deil benimde hatalarım var.onu okadar özlüyorumki.yine beni yanılt.bana geri dön benden vazgeçme nolur aşkım.gidip başkasıyla evlenme.ben hiç senden vazgeçmedim.bizimde mutlu sonumuz olsun.bana dua edin okuyan herkes. senağlama

ve ben bu adam için üniversiteyi okumayı çok istememe rağmen vazgeçtim.sırf o istemiyo diye.ne akılsa.şimdi onsuzum ve vasıfsız bi eleman olarak evde boş boş oturuyorum.ne yazık hayatım kaydı gitti.ve karşı tarafın umrunda bile diel o kendi yolu çizmiş bile.içinde benim deil başka bir kızın oldu yol.onunla tanıştığımda 21 dim şimdi 27.ve o benim ilk ve tek erkek arkadaşımdı.oyüzden ayrılık dahada sancılı benim için.dediğim gibi ben ona inanmıştım.inançalarım sarsıldı.giderken herşeyimi gururumu onurumu aldı gitti. kendime olan saygımı yitirdim.küçük düşürüldüm

6 yıl dile kolay.. Ama sonunun böyle olacağını kestirmeliydin fisfisfis ne yani bu kadar mı acizmiş o kadar süre boyunca gelememiş, annesini dinlemiş..

Herşey bi yana ona kız bulduklarında sen 'ben ne olucam' demişsin ama gelen cevaba bak 'banane' bu bile şahsen benim nefret etmeme yeterli olur. Ne demek banane yaa çocuk oyuncağımı bu...

Şu anda kaybetmenin şoku içerisindesin belki dicem ama 2 ay oldu demişsin..6 yıl ona karşı bi alışkanlık kazandırmış bence sende..Bu kadar süre görüşmüşsünüz ama eksik bi ilişki..Aşkı yaşayamamışsınız, hiç elini tutmadan gözlerine bakmadan başlamış ve bitmiş..
Allah yardımcın olsun tek diyebileceğim şey atlatana kadar sadece mantığınla hareket etmen, kalbini asla dinlememeye çalış :teselli:

ben kendimi her türlü sona hazırlamıştım ama yinede çok yıkıcı oldu benim için.ona bekliyeceğime dair söz vermiştim.onu seviyordumda.sözümü tutmak istedim.ondan çok kendim için.enazından sözünü tutmanın rahatlığı var.o değerini bilemediyse onun sorunu.sözünü tutamadıya onun sorunu yada kişiliği.acaba bidaha gerçek bi aşk bulabilecekmi.benden çok onunda kaybı olduna inanıyorum.malesef elini tutamadım,gözlerine bakamadım.buna benzer bi anımın olmaması ne kötü.en çok istediğim onu görmekti olmadı.ondan nefret etmiyorum ne tuhaf.kötülüğünüde istemem.benden kilometrelerce uzakta.o orda ne yaşıyo bilemiyorum.eğer dediği gibi ailesi sorunsa vebali onlara.eğer erkek arkadaşım suçluysa vebali ona.ben göremiyorum ama rabbim görüyo onları eğer bana bi haksızlık yapılmışsa inanıyorumki rabbim benim yanımda.keşke bana şunu diyebilseydi ben seni istiyorum ama ailem istemiyo yinede varmısın benimle mücadeleye.onunla olurdum.ama o kestirip attı.demekki beni eş olarak istemedi,bişeyler bitmiş.çok üzülüyorum ama gidişini izlemekten başka yapabileceğim bişeyde yok.burda bunları anlatmak çok iyi geldi.okuyan herkese ve desteğinize teşekkürler.bu sitede yanlız olmadımı hissettim

ayy canm yaa senn adına çok uzuldum senağlama ama guselim be sende 6 yıl hiç yanına gelmeyen birine neden bu kadar guvendin. ama aşk laftan anlamazki dime ama ahhh bu kalpleri napsak be bacılar yaa bu erkeklere mecbur ederler bisi bende eşime kavuşmak iin neler çektim varyaa ama ben kavuştum çok şukur :)) inş oda sana gerekten değer verdiyse sizde kavuşursunuz

sonuç çok üzücü olmuş.6 yıl ya ne demek...hiç mi belli etmedi güvenilmezliğini?o 6 yılda çok rahat gelebilirdi yanına,madem ki sana karşı ilgisi o denli yoğundu.çok yazık olmuş sana fakat hayat onunla bitmiş değil.bu da sana çok iyi bir hayat tecrübesi olur.kimin kime hakkının ne kadar geçtiği bu dünyada zaten bilinmez sen onu Allah a havale et ve yoluna bak...eminim hayat karşına çok daha iyilerini çıkarır.

canımsınn üzülme bitanem dua et her zaman allah gönlüne göreversin ve ağlama nolur belki nişanlı değildir bilmiyorsun bile inşşallah arar seni mutlu olacağın bişeyler yapar inşallahhh

ya güzelim ben de güzel bir aşk hikayesi okuyacağım diye girdim ... üzüldüm ...

yani herşeye tamam ama üniversite okumaman nasıl oldu onu anlayamadım...

bence hiçbir şey için geç değil... ben de 27 yaşımdayım... bak yapman gereken bu ilişkiden neler öğrendiğini tek tek oturup bir kağıda dökmek ...

ve neler beklediğini bu ilişkiden ; nelerin gerçekleşmediğini... neler yaşadığını filan düşün... ama sakince düşün... dışardan bak ilişkine...

çünkü o kadar eksik ki herşey... yanlış anlama elbette çok sevmişsindir ; inanmışsındır... ya da bir ilişki illa yanyana yaşanmaz... ama demek istediğim bence hakettiğin bir ilişki değildi bu...

çok daha güzelini hakediyorsun... çünkü 6 yıl boyunca gerçek sesini duyamadığın ; elini tutamadığın ; kokusunu alamadığın ; gözlerine bakamadığın bir adamı sevecek kadar fedakarlık yapmışsın... kimse yapmaz bunu haklısın... onu böyle seven de bulamaz ... ama sen bunu değil adam akıllı bir ilişkiyi hakediyorsun ...

2 ay geçmiş... tam özleme ; yaşanan acıları unutma zamanı ... sakın bu yanlışa düşme... aç gözünü ve iyileştir kendini... ne bileyim açıköğretim de bir bölüme yazıl ... ve kendine bir şeyler kat ... inan bu hayatta bizden önemli kimse yok ... kendi değerini bil...

güzel olacak herşey :)

slm canım çok üzüldüm ama giden gitti
elden gelebilecek bişiy yok. acın zamanla hafifleyecek
ama bu arada boş durma boş durdukça düşüneceksin
mesle edindirme kursları falan varsa onlara katıl.meşguliyet bul kendine

Aşkın yanı sıra terk edilmişlik ve haksızlığa uğraman canını acıtan. Çok vefasız davranmış karşındaki kişi. Ayrılacaksa bile seni kırmadan, yaralamadan olmalıydı. Sana " seni çok seviyorum ama ailemden de geçemiyorum. Sen bu ayrılığı hak etmiyorsun, seni asla unutmayacağım " vs dese şu ruh halinde olmazdın. Senin canını acıtan aşktan ziyade verdiğin değeri bulamamak canım şu anda. Zamanla inş acın hafifler, daha yeni. Kendini fazla dinleme, dışarı çık, arkadaşlarınla dolaş bu sıralar. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Ben de çok üzüldüm yaşadıklarına ama sana değer vermeyene sende değer verme.Kendine yeni bir sayfa aç mutlaka sana değer veren biri çıkacaktır karşına . inan bana erkekler için gözyaşı dökmeye değmez.Çok mutlu olman dilğiyle...

Eger ki seni gerçekten çok sevseydi...inan asla ve asla seni birakmazdi.
Birak bunu, sen ona "ben ne olacagim" dediginde, sana "banane" diyemezdi. sana kiymazdi, seni kirmazdi, seni yari yokda birakmazdi.
Sadece bunlari aklina getir inan ondan nefret etmeye yetecek. Sakin onun için gozyasi dokme.
Doksen doksen...yaptigin hata için dok...okulun, egitimin, gelecegin için.
Erkeklerin her sozune inanmamali
Ustelik 6 sene içinde, hiç bir firsat bulup gelememis ? Bence o seni o kadar sevmemis
Seni kirmak için soylemiyorum, bilakis, gozyaslarina son vermek isterim.
Degmez....Yasandi bitti diyeceksin, eminim ki seni gerçekten hakedecek biriyle tanisip evleneceksin.
Dualarim seninle...

cnm yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende nerdeyse aynısını yaşadım ama bizim bekleyişimiz ve ayrılığımız iki buçuk sene sürdü ve bu süreç içerisinde buluşmayı başardık ve bu bekleyiş mutlu sonla bitti...siz ayrı şehirlerde yaşıyordunuz biz ise ayrı ülkelerde...
hayırlısı değilmiş cnm öyle düşünceksin,belkide onunla olunca dahada mutsuz olacaktın...ben 2 sene dayanaamdım sen 6 sene dayandığına göre çok güçlü bir bayansın...bunuda aşacağına eminim. kolay değiim biliyorum...bende bi dönem ailelerimiz için ayrılmıştım ve o süreç içinde odama giremiyordum bilisayari gördükce çıldırasım geliyordu.neler hissetiğini inan çok iyi biliyorum. ama bak hayat devam ediyor ve yalnızlığa kapılma sakın bak burda kocaman bir ailen var:1hug: Allah yardımcın olsun cnm bnm...

sana uzulme dıyemem. desem bile bi fayda etmez ama ınan uzuntunu paylastım. ama soylede bısey var gercekten sevseydi boyle kolay bıtıremzdı

ya arkadasim inan bana senin yerinde olmadigim icin sana iyi yada kotu yapmissin diyemicem
duygularini yasayan ben degilm cunku ne desem bos olur
sadece su varki
eden bulur senin duygularinla oynadiysa zaten ettini bulur
hayat bi sinav boyle boyle oreniyoruz
uzulme lutfen hayatin kaymis felanda degil ayrica
karamsar olma o uzulsun seni kaybettigi icin sen degilll ...

Canım bilmiyorum hayatında gelişmeler var mı ama hiçbirşey için geç değildir. 21 yaşındasın daha. öss tekrar hazırlan açık öğretim 2 yıllık 4 yıllık ne olursa yaz. hayatına yön ver. kendi ayakların üstünde dur. geçmişi arkanda bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…